Kamperen in de Willamette Valley, Oregon

February 26

Kamperen in de Willamette Valley, Oregon

Oregon's meest gevarieerde camping kansen liggen in de talrijke bergketens en de semi-aride steppe en woestijn landt ten oosten van de Cascades van de staat. De brede, pastorale Willamette Valley--de vruchtbare basin in het noordwesten thuis op het merendeel van de Oregon bevolking--biedt echter nogal een verscheidenheid van instellingen voor pitching een tent of parkeren van een camper temidden van Douglas firs of Garry eiken. De vallei foothill marges in uw overweging, en de ballon van de camping opties opnemen.

In de vallei

Staat parken en county, gemeentelijke en particuliere campings vormen de belangrijkste camping bestemmingen in de juiste Willamette Valley. Op Champoeg State Heritage gebied ten zuiden van Newberg, bijvoorbeeld, kunt u bed beneden te midden van een serene landschap van olijfgaarden, graslanden en wetlands in de buurt van de oevers van de rivier Willamette zelf. Het gebied markeert de gronden van een spoedige regeling van de Euro-Amerikaanse in de Willamette waar Oregon's eerste voorlopige regering werd opgericht. De grote camping biedt dat acht volledig uitgeruste campings en meer dan 60 elektrische sites, evenals groep en wandelaar/fietser camping plekken. Sommige vallei camping komt binnen stadsgrenzen, zoals Gill Landing gemeentelijke camping in Libanon of Eugene mobiele Village RV Park in de metro gebied van Eugene-Springfield.

Vallei marges

Ruwe, dik-bebost bergen omsluiten de Willamette Valley naar het Oosten, westen en zuiden: de Cascade Range, de kust bereik en de Calapooya bergen (een Cascade uitloper), respectievelijk. De uitlopers tot de dalbodem instorten bieden extra recreatieve mogelijkheden. Een 30-mijl rijden ten zuidoosten van Portland, bijvoorbeeld, Milo McGiver State Park ligt langs de rivier Clackamas net een beetje hieronder waar het debouches uit de prachtige kloof in de Western Cascades. De camping omvat 44 sites met elektrische aansluitingen, negen tent sites en drie sites van de groep. Ligt in het zuiden van Oregon grootste staatspark, Silver Falls, beroemd om zijn concentratie van watervallen. Het park 132-site Camping, het hele jaar door geopend, is goed ontwikkeld, bieden flush toiletten, douches, brandhout te koop en andere voorzieningen.

Camping seizoen

De hardy kan het hele jaar door kamperen in de Willamette Valley en haar achterland: Winter in de Westelijke Oregon laaglanden is bedompte maar tamelijk milde temperatuur ten opzichte van veel van het land. Dat gezegd hebbende, campers in de winter natte seizoen--ongeveer eind oktober t/m mei--moet worden voorbereid voor kille nachten, periodieke motregen en, met name vanaf November t/m maart, maritieme stormen van zwaardere regen en wind. Aan de andere kant van de kalender, kunnen zomer middagen in de Willamette erg warm, maar 's avonds temperaturen aangenaam afkoelen. Neerslag is te verwaarlozen van juli tot September.

Overwegingen

Terwijl u veel van vrij kamperen in het federale land van Oregon sporen kunt, zult u over het algemeen moeten betalen een vergoeding voor het gebruik van Willamette Valley campings. Gewoon omdat je een ontwikkelde Camping betekent niet dat u abdicate wildland ethiek: goed ontdoen van afval en voedsel rondslingeren niet te verlaten. Wasberen, coyotes, knaagdieren, scrub jays en kraaien-- plus de incidentele zwarte beer--zal dalen door een trashy site voor opruiming restantjes, en je doet hen geen gunsten door ze te stimuleren.


gerelateerde artikelen