Voordelen van de knoflookteentjes met elke maaltijd

February 22

Voordelen van de knoflookteentjes met elke maaltijd

De lamp van de knoflook plant biedt verschillende onderling samenhangende voordelen voor algemene menselijke gezondheid. Volgens de American Heart Association bevatten knoflookteentjes zwavel gebaseerde verbindingen ook gevonden in de uien, prei, sjalot en bieslook. Deze moleculen penetrante ruikende kunnen helpen te voorkomen of behandelen van verschillende gemeenschappelijke kwalen. Als u geïnteresseerd in de gezondheidsvoordelen van knoflook bent, kunt u het verhogen van uw inname van deze levensondersteunende eten door knoflookteentjes in elke maaltijd. Raadpleeg een arts of een diëtist voordat u radicale wijzigingen in uw voedingsgewoonten.

Cardiovasculaire ondersteuning

Knoflookteentjes met elke maaltijd kunnen helpen het hart en slagaders te beschermen tegen verschillende ernstige aandoeningen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center ervaren mensen die knoflook inslikken een lichte vermindering van low-density lipoprotein, of "slecht," cholesterol. Knoflook wordt ook geassocieerd met een afname van de totale cholesterolgehalte en een toename van high-density lipoproteïne, of "goed," cholesterolniveaus. De UMMC geeft ook aan dat knoflook kan verminderen van bloeddruk en de aggregatie remmen, of samendoen, van bloedcellen. Hoewel deze bevindingen niet geheel overtuigend, suggereren ze dat reguliere knoflook inname helpen kan ter voorkoming van levensbedreigende cardiovasculaire afleveringen, zoals hartaanval en beroerte.

Kankerpreventie

Mensen die regelmatig knoflook eten hebben lager-dan-gemiddelde kanker tarieven, volgens de UMMC. Knoflook van immuun-stimulerende en antioxiderende eigenschappen weergegeven om te voorkomen dat de vorming van verschillende soorten kanker, met name die op het gebied van de maag, dikke darm en endeldarm. Volgens de UMMC ervaren mensen die eten van grote hoeveelheden knoflook een verlaging van de eenderde van colorectal kanker tarief. Stoffen in knoflook kan ook voorkomen dat borst- en prostaat kanker remmen en kunnen bijdragen tot het verminderen van de bijwerkingen geassocieerd met chemotherapie. Het is onduidelijk als de andere leden van de familie knoflook bieden bescherming tegen kanker.

Immune ondersteuning

Allicine, het primaire actieve bestanddeel van knoflook teentje, vertoont antibacteriële, schimmelwerende en antivirale eigenschappen, volgens de UMMC. Als onderdeel van een gezond dieet, kan knoflook helpen om te verdedigen tegen besmettelijke ziekten. De National Institutes of Health meldt dat knoflook herstel van bovenste luchtweginfecties, schimmelinfecties en cryptococcal meningitis kan versnellen. Bovendien erkent de UMMC knoflook de rol als een behandeling voor de gewone verkoudheid. Tijdens koude seizoen, mensen die knoflook supplementen ervaring minder virale infecties dan mensen nemen een placebo. Ze ook verhaald verkoudheid sneller en meer milde symptomen ervaren.


gerelateerde artikelen