Suiker Cravings zijn een teken van welke minerale deficiëntie?

April 17

Suiker Cravings zijn een teken van welke minerale deficiëntie?

Bent u een frequente dieter, is het mogelijk tekort aan bepaalde mineralen en sporenelementen. Als de mineralen zijn betrokken bij het glucose metabolisme en insuline productie de deficiëntie kan ertoe leiden dat u hunkert suiker. Tekortkomingen van deze mineralen en sporenelementen, zoals chroom, vanadium, magnesium en zink, worden vaak veroorzaakt door het gebrek aan het mineraal-bevattende voedingsmiddelen in uw dieet. Frequente dieet om gewicht te verliezen kan resulteren in een vicieuze cirkel van gaan op een dieet en vervolgens af te zien van het gevolg van intense suiker cravings. Praat met uw arts over uw behoefte aan minerale supplementen te beteugelen uw suiker cravings.

Chroom

Als je net als 90 procent van de Amerikanen, is uw dieet laag, maar niet tekort, in chroom. Dit belangrijk mineraal speelt een integrale rol in GTF of glucose tolerantie factor, die is gevonden in uw nier cellen en is noodzakelijk voor insuline om effectief te werken in het brengen van glucose in je cellen voor energie. Een chroom tekort kan leiden tot intens hunkeren naar voor suiker. Natuurlijke bronnen van chroom zijn mager vlees, varkensvlees nier, asperges, kaas, melasse, biergist en volle granen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor mannen is 30 tot 35 microgram per dag, en 20 tot 25 microgram voor vrouwen. Zwanger of borstvoeding geven vrouwen moeten dagelijks 30 microgram. De Universiteit van Maryland die Medical Center meldt dat de chroom die u van voedsel verkrijgen veilig is, maar vormt een aanvulling op overtollige chroom kan interfereren met de bloedsuiker controle en onregelmatige hartslag en leverschade veroorzaken. Als u nierproblemen of allergisch voor leder bent, moet je niet nemen van chroom. Raadpleeg uw arts alvorens chroom supplementen te verminderen van uw cravings voor suiker, vooral als u momenteel medicijnen.

Vanadium

Vanadium is gevonden in schaaldieren, paddestoelen, dille, peterselie, wijn, bier en volkoren producten, evenals in kunstmatig gezoete dranken. Het is verkrijgbaar in voedingssupplementen vanadyl sulfaat. Volgens de Diabetes informatie bibliotheek, vanadium nodig is door je spieren te krijgen genoeg glucose voor energie en blokkeert ook de opslag van de overtollige glucose in vet-cellen door insulineproductie te stabiliseren. Een tekort van vanadium mogelijk de oorzaak van sommige suiker cravings. Volgens UMMC, er is geen aanbevolen inname voor vanadium. De gemiddelde inname in dieet is 6 tot en met 18 microgram en de aanvaardbare bovengrens is 1.8 milligram. Iets hoger dan dat giftig kan zijn. Neem geen vanadium hebt u nier problemen, zijn op diabetes medicatie, hoog cholesterolgehalte of een probleem met uw witte bloed tellen, zoals bloedarmoede. Vanadium storen bloed dunner en anti-diabetische medicatie. Alvorens vanadium te verminderen van hunkeren naar, het gebruik ervan te bespreken met uw arts.

Magnesium

Als je lichaam magnesium mist, moet u wellicht sterk het hunkeren naar voor suikerwaren, vooral chocolade. Volgens het Linus Pauling Instituut of LPI, magnesium is een belangrijke factor in meer dan 300 metabole reacties in je lichaam en elke cel is vereist. Magnesium is betrokken bij de regulering van glucose, insuline en de neurotransmitter dopamine. Hebt u niet genoeg magnesium in uw dieet, treedt het hunkeren naar voor chocolade en suiker. Voedselbronnen van magnesium zijn sojabonen, spinazie, limabonen, amandelen, hazelnoten, haverzemelen en bruine rijst. De aanbevolen inname van magnesium is 400 tot 420 milligram voor mannen en 310-320 mg voor vrouwen. Je moet niet magnesium nemen als u nierproblemen hebt of op medicijnen voor ontspanning van de spier of osteoporose zijn. Spreken met uw arts voordat u begint met het nemen van een magnesium supplement.

Zink

Zink supplementen nemen naar ward uit de koude virus kan worden populair, maar zink is ook nodig door uw lichaam voor wondgenezing, bloedstolling en juiste insuline en glucose gebruik. Een zink tekort kan leiden tot lage insulineniveaus, hetgeen tot een verlangen naar suiker leiden kunnen. Zink komt voor in voedingsmiddelen zoals rundvlees, varkensvlees, oesters, kreeft, yoghurt, kikkererwten, amandelen en havermout. Het is ook beschikbaar als voedingssupplement. De aanbevolen inname van zink is 8 milligram voor vrouwen, en 11 milligram voor mannen en zwangere vrouwen. Zink toxiciteit kan optreden, en het kan gebeuren bij inname van meer dan 40 mg. Toxiciteit symptomen zijn misselijkheid, braken, diarree, buikkrampen en hoofdpijn. Neem geen zink als u op antibiotica, diuretica of penicillamine, die wordt gebruikt voor de behandeling van artritis. Praat met uw arts alvorens de zink supplementen te beteugelen suiker cravings.


gerelateerde artikelen