Wijn en probiotica

March 11

Wijn en probiotica

Als u genieten van wijn met mate, is er meer goed nieuws. Rode wijn is meestal vermeld als een potentiële gezondheid booster vanwege het antioxidant-gehalte, maar het kan ook een gezonde spijsvertering, volgens "The probiotica Revolution," bevorderen door Gary B. Huffnagle en Sarah Wernick. Raadpleeg altijd uw arts als u wijn als onderdeel van uw dieet drinkt.

Prebiotica

Rode wijn bevordert de aanwas van de probiotische in je darmen, zoals appelen, bonen, thee, bessen en kruiden, volgens de Universiteit van Michigan Health System. Door het eten van deze voedingsmiddelen, bevorderen u de groei van probiotica, zoals lactobacillus en bifidobacterium, die zijn gevonden in gekweekte zuivelproducten zoals yoghurt en kaas. Voedingsmiddelen die probiotica voeden zijn prebiotica genoemd.

Betekenis

Probiotica zijn bacteriën die u verbruikt en die voordelen voor de gezondheid hebben. Ze werken samen met het immuunsysteem van uw lichaam om te voorkomen dat slechte microben rekening houden, in principe door verdringing van hen uit. Probiotica is ook verbetering van uw spijsvertering.

Probiotica

Wijn bevat naast prebiotica, eigen probiotica, zoals Oenococcus oeni. Deze minder-common probiotische bacteriën heeft voordelen, zoals het verlichten van de symptomen van colitis en Colon schade aanzienlijk te verlagen. Zijn anti-inflammatoire eigenschappen zijn niet zo groot als die van zuivelproduct probiotica zoals lactobacillus en bifidobacterium, volgens een studie van de 2010 gepubliceerd in het "International Journal of Levensmiddelenmicrobiologie." De studie werd uitgevoerd bij muizen waarin colitis was geïnduceerd. Resultaten van deze studie maken onderzoekt het gebruik live probiotica geïsoleerd van wijn de moeite waard, merkt de hoofdauteur van de studie.

Deskundige inzicht

Terwijl wijn kan probiotische groei stimuleren en hart-gezond voordelen als gevolg van de antioxidant inhoud hebben, het consumeren met mate is het beste, de opmerking van de auteurs van "The Probiotics Revolution." Dat komt omdat het drinken van teveel alcohol schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Volgens de Universiteit van Michigan Health System Beperk jezelf aan één 5 oz. glas wijn dagelijks bent u een vrouw en twee 5 oz. glazen per dag als je een man bent.


gerelateerde artikelen