Voordelen voor de gezondheid van grond komijn

April 17

Voordelen voor de gezondheid van grond komijn

Komijn, een specerij die ontstond in Egypte, is al duizenden jaren een deel van de keukens van het Midden-Oosten en India. Dit kleine zaad, een standaard smaak in Curry's, wellicht ook geneeskrachtige eigenschappen, hoewel tot op heden de meeste onderzoek op dieren, niet de mens geweest. U kunt kopen komijnzaad hele en verpletteren hen met een mortier en een stamper of gemalen komijn kopen bij de meeste supermarkten.

Besturingselementen Diabetes

Een studie door onderzoekers aan de Universiteit van Mysore in India onderzocht de potentiële anti-diabetische eigenschappen van komijn. In deze studie, gepubliceerd in 1998 in het tijdschrift "Nutrition Research," het onderzoeksteam gevoed diabetes-geïnduceerde ratten een dieet van 1,25 procent gemalen komijn voor acht weken met positieve resultaten. De ratten ervaren een afname van de hypoglykemie of lage bloedsuiker--een voorwaarde voor bij diabetici-- en glucosuria, waarin de urine teveel glucose bevat. Een overzicht van wetenschappelijk studies gepubliceerd in 2005 in de "International Journal of Food Science en Nutrition" bevestigd dat een aantal specerijen, met inbegrip van komijn, hypoglykemie kan steun. Praat met uw arts over het gebruik van komijn voor bloedsuiker controle.

AIDS spijsvertering

Hoewel deze smaakvolle specerij een lange geschiedenis als een behandeling voor indigestie in Indiase huishoudens heeft, is medisch onderzoek net begonnen om voor te stellen de voordelen van komijn aan het spijsverteringsstelsel. Een studie op ratten door onderzoekers aan de Universiteit van Mysore, gepubliceerd in het "Indische Dagboek van medische onderzoek" in 2004 vond komijn nuttig voor zowel dyspepsie en diarree. Het kruid wordt weergegeven ter stimulering van de lever om meer gal, die bij de afbraak van vetten en de absorptie van voedingsstoffen helpt, wat leidt tot gezonder spijsvertering afscheiden. In de studie, komijn stegen de secretie van gal in de rats 71 procent.

Bevat essentiële mineralen

Komijn zaad is een bron van de essentiële mineraal magnesium, die het lichaam niet kan produceren, en daarom moet krijgen via de voeding. Een eetlepel komijn krijgt u 6 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium voor volwassenen. Magnesium serveert een scala aan functies, met inbegrip van de bevordering van de gezondheid van het hart, controle van de bloeddruk en medeplichtigheid aan de absorptie van calcium. Komijn is ook een uitstekende bron van de essentiële mineraal ijzer, met slechts 1 eetlepel leveren 20% van de dagwaarde. Je lichaam moet ijzer te voeren zuurstof naar alle bijbehorende cellen.

Overwegingen

Michael Murray, N.D., auteur van "The Encyclopedia van Healing Foods," raadt de aankoop van organische komijn, zoals de meeste specerijen zijn bestraald--behandeld met radioactief materiaal te verlengen de houdbaarheid. Hij stelt ook komijnzaad in plaats van het kopen van deze specerij al gemalen, aangezien gemalen komijn zijn smaak sneller verliest dan hele zaden kopen. Slaat u uw grond of geheel-zaad komijn in een koele, droge plaats te helpen haar voedingsstoffen behouden. Murray zegt dat gemalen komijn vers voor ongeveer zes maanden, terwijl het komijnzaad laatst ongeveer een jaar blijft. Voordat u uw komijnzaad slijpen, licht gebraden hen voor een paar minuten op 300 graden Fahrenheit of in een hete koekenpan.


gerelateerde artikelen