Problemen met de spijsvertering van de kokosnoot

March 16

Problemen met de spijsvertering van de kokosnoot

Kokosproducten zijn in vele keukens over de hele wereld en zijn nu gemakkelijk te vinden op de meeste supermarkten als u wilt reproduceren deze dezelfde etnische gerechten thuis. Kokosolie, kokosmelk, Cocos crème, dessicated kokosnoot, vlees van de verse kokosnoot en kokoswater kunnen een heleboel smaken toevoegen aan wat je, koken, of zelfs gegeten op hun eigen bent. Helaas, kokosproducten bevatten een heleboel stoffen die veroorzaken problemen met de spijsvertering in kwetsbare individuen, met inbegrip van opgeblazen gevoel, diarree, obstipatie, winderigheid en buikpijn, ongemak en kramp.

Fructosemalabsorptie

Hebt u fructosemalabsorptie, of je het of niet weet, u problemen ondervindt bij het absorberen van fructose, wat in een verscheidenheid van onaangename problemen met de spijsvertering resulteert. Hoewel kokos geen suiker, veel bevat als ongezoete, is een aanzienlijk deel van de suiker die het bevat in de vorm van fructose. Kokosolie bevat geen fructose, maar alle andere producten van de kokosnoot doen. Als u merkt dat u last heeft van opgeblazen gevoel, buikpijn of veranderingen in uw stoelgang na het eten van kokosproducten, is het waarschijnlijk is dat de inhoud ervan fructose verantwoordelijk zijn. U kunt uw arts te worden getest voor fructosemalabsorptie met een waterstof adem test vragen. Fructose malabsorbers ook ondervindt bij het gedogen van appels, peren, honing, asperges en high-fructose corn siroop.

Fructans

Veel kokos gebaseerde voedingsmiddelen bevatten ook fructans, die eigenlijk van een kleine keten van fructose gemaakt zijn. Fructans zijn onderdeel van de korte keten fermenteerbare koolhydraten die verantwoordelijk voor gastro-intestinale problemen zijn kunnen. Kokosolie bevatten geen fructans, maar alle andere kokosproducten, met inbegrip van kokosmelk, kokosmelk, kokos-boter en dessicated kokosnoot, doen. Mensen die spijsverteringsproblemen hebben bij het eten van fructaan-bevattende kokos producten vaak ook uien, knoflook, broccoli, spruitjes en tarwe reageren. Er is geen test om te diagnosticeren van fructaan malabsorptie, maar u kunt houden een dagboek voedsel u kunt gebruiken bij het identificeren van de voedingsmiddelen die leiden uw spijsvertering problemen tot.

Salicylaten en aminen

Salicylaten en aminen zijn enkele van de voedsel-chemische stoffen die van nature aanwezig in vele voedingsmiddelen en dat kan leiden tot problemen met de spijsvertering bij sommige mensen. Als u gevoelig voor deze chemicaliën voedsel bent, kunt u symptomen van een opgeblazen gevoel, buikpijn en veranderingen in de frequentie van uw stoelgang hebben. Dessicated Cocos, kokosmelk, Cocos crème en kokosolie bevatten salicylaten en aminen

Sulfiet

Sulfiet worden vaak aangetroffen in dessicated kokos. Bent u gevoelig voor sulfiet, kunt u problemen met de spijsvertering ervaren nadat je eet voedingsmiddelen met gedroogde kokosnoot. Elimineer kokosnoot uit uw dieet voor een weinig terwijl om te kijken of uw spijsvertering en andere symptomen verbeteren.

Guargom

Guargom kunnen de gastro-intestinale problemen veroorzaken bij sommige mensen. Deze natuurlijke verdikker bestaat uit een peulvrucht en is bijna altijd toegevoegd aan ingeblikte kokosmelk en ingeblikte cocos crème. Als u symptomen bij het eten van deze producten op basis van kokos, check de ingrediënten om te zien of zij guargom bevatten. Experimenteren met een kokosmelk guargom-vrije of kokos crème om te zien of uw spijsvertering beter zonder deze verdikkingsmiddel.


gerelateerde artikelen