Campings in de Clarksville, Georgië Area

March 5

De stad van Clarksville "perches" hoog in de uitlopers van de Blue Ridge Mountains van Noordoost Georgië. Clarksville fungeert als een gateway tot een uitgestrekte recreatiegebied dat een netwerk van onderling verbonden van staat en de nationale gemeenschapsbossen omvat. Binnen dit gebied van de wildernis zijn Brasstown kale, Georgië hoogste punt, en de spectaculaire Tallulah Falls en Falls. Als u van plan bent een het kamperen reis naar dit deel van Georgië, kunt u kiezen uit zes campings binnen 20 mijl van Clarksville.

Mocassin Creek State Park

Open van half maart tot eind November, Moccasin Creek State Park (gastateparks.org) ligt langs de oevers van 2.800-acre Lake Burton, ruwweg vier mijl ten noorden van Clarksville. Het park camping heeft meer dan vier dozijn campings--alle met water en elektriciteit--die geschikt is voor beide tenten of RVs. voorzieningen voor kampeerauto's omvatten een picknickplaats, toiletten en een dump station. De recreatieve faciliteiten van het park behoren tot een pier vissen, boot lanceerplatform, mijlen van wandelpaden en verhuur kano's.

Tallulah Gorge State Park

Twee mijl lang en bijna 1.000 voeten diep, is Tallulah Falls een van de meest indrukwekkende canyons in het oosten van de Verenigde Staten. De canyon, Tallulah Falls en mijlen van wandelpaden zijn de centrale attracties van Tallulah Gorge State Park (gastateparks.org), 14 mijl ten noordoosten van Clarksville. Open het hele jaar door van het park Terrora camping heeft meer dan vier dozijn campings, alle met water en elektriciteit. Faciliteiten beschikbaar voor kampeerders omvatten een badhuis met douches en toiletten, munt Wasserij, Speeltuin en picknick gebied met overdekt paviljoen.

Sugar Mill Creek RV Resort

Twee kreken uitvoeren via de camping op Sugar Mill Creek RV Resort (sugarmillcreek.com), 16,8 mijl noordwestelijk van Clarksville. Het heeft ongeveer vier dozijn verharde RV sites, iets minder dan de helft met volledige aansluitingen, en verschillende primitieve campings voor tenten. Het resort ligt in het uitgestrekte Chattahoochee National Forest en ligt op minder dan vijf mijl van Lake Burton. Faciliteiten omvatten een alg. pers., overdekte picknick-paviljoen met grillen gebied, munt Wasserij, sport rechtbanken en badhuis met douches en toiletten.

Creekwood Resort Camping & Hutten

Creekwood Resort Camping & Hutten (creekwoodresort.com) zit hoog in de Blue Ridge Mountains net buiten de schilderachtige stad van Helen, die heel erg op een Beierse dorp lijkt. Camping van het resort heeft meer dan een dozijn afgelegen RV sites, allen met volledige aansluitingen, met inbegrip van kabel-TV, evenals een aantal verhuur van hutten. Alle RV sites zijn geplaveid, en elk heeft zijn eigen picknick tafel en vuur ring. Andere voorzieningen voor kampeerauto's omvatten een badhuis met douches en toiletten, munt Wasserij, bal veld, sport rechtbanken en gratis Wi-Fi. Rondom het resort 18 hectare zijn de dikke bossen van Chattahoochee National Forest. Andere nabijgelegen bezienswaardigheden zijn Anna Ruby Falls en Unicoi State Park.

Lake Rabun strand recreatie

Ongeveer 18 mijl ten noorden van Clarksville, ligt Lake Rabun strand Recreation Area (fs.usda.gov) langs de noordelijke oever van Lake Rabun in de uitgestrekte Chattahoochee-Oconee National Forest. De camping heeft ongeveer zeven dozijn campings verdeeld tussen twee aangrenzende camping lussen. Sites in een lus hebben toegang tot water kranen maar geen andere hulpprogramma's, terwijl sommige van degenen die in twee lus zowel water als elektriciteit hebben. Elke camping lus heeft toiletten met flush toiletten. Recreatieve faciliteiten omvatten boot lancering oprijplaten, zwemmen, strand, wandelwegen en visserij pier.

Cherokee Camping

Open het hele jaar door Cherokee Camping (cherokeerv.com) is 18 mijl ten noordwesten van Clarksville in de buurt van het kleine dorp van de Nacoochee van de Sautee. De camping heeft ongeveer drie dozijn RV sites met volledige aansluitingen, met inbegrip van kabel-TV, evenals een tiental tent campings met water en elektriciteit. Tot de voorzieningen behoren een recreatie zaal met TV-lounge en een speelkamer, veld activiteit, sport rechtbanken, Speeltuin, picknickplaats, toiletten en douches. De schilderachtige kijken op Brasstown kale, het hoogste punt in Georgië, is slechts 24 mijl afstand.


gerelateerde artikelen