Hartproblemen veroorzaakt door Phentermine

September 26

Hartproblemen veroorzaakt door Phentermine

Phentermine hydrochloride is van invloed op het cardiovasculaire systeem op vrijwel dezelfde manier dat angst, opwinding en woede doen. In feite een amfetamine, phentermine stimuleert het deel van het centrale zenuwstelsel die het hart en de bloeddruk regelt. Artsen voorschrijven phentermine hydrochloride als onderdeel van een gewicht-verlies programma vanwege zijn vermogen te verhogen metabolisme en de eetlust onderdrukken. De cardiovasculaire effecten van phentermine kunnen leiden tot ernstige hartproblemen.

Hypertensie

Phentermine zorgt ervoor dat de bloedvaten van het lichaam te verscherpen en verfijnen. Vasoconstrictie genoemd, verhoogt dit proces de systemische bloeddruk. Bloeddruk bestaat uit een systolische bloeddruk--het boven- en hoger getal--in een lezing die de druk in het lichaam weerspiegelt als het hart slaat. Het onderste getal, genaamd de diastolische druk, weerspiegelt de druk wanneer het hart is rust tussen beats. De National Institutes of Health verslagen phentermine verhoogt systolische en diastolische bloeddruk. De hogere druk heeft invloed op hoe goed het hart met bloed kan vullen tijdens de rustfase. Minder bloed vullen de hartkamers betekent minder bloed beschikbaar voor aan het lichaam worden weggepompt. Strak en smalle bloedvaten en de daaruit voortvloeiende hoge bloeddruk dwingen het hart harder werken om te pomp bloed naar het lichaam. De longen worden beïnvloed door hoge bloeddruk, en een aandoening genaamd pulmonale hypertensie treedt op. Patiënten ontwikkelen hierdoor hoest, shortness van adem en borst pijn. Als niet wordt gecorrigeerd, kan pulmonale hypertensie leiden tot hartfalen.

Onregelmatige hart ritmes

Onregelmatige hart ritmes genoemd aritmieën verlagen de effectiviteit van de pompende hart. De gevolgen van de stimulatie van phentermine maken de cellen in het hart meer vatbaar voor elektrische impulsen. Dit is toegenomen prikkelbaarheid, waarin het hart begint te hebben van extra hartslagen genoemd. U kan deze extra hartslag of hartkloppingen voelen. Billie Ann Wilson, Ph.D., Margaret Shannon, Ph.D., en Kelly schilden, Pharm.D., auteurs van "De Pearson Nurse Drug Guide 2010" verslag is een gemeenschappelijke hartprobleem veroorzaakt door phentermine tachycardie. Gekenmerkt door een hartslag van meer dan 100 slagen per minuut, kan tachycardie je je voelt kort van adem, duizelig en flauw. Langdurige tachycardie verlaagt de bloeddruk. Het kan leiden tot cardiovasculaire instorting als niet gecorrigeerd.

Hartaanval

Hoge bloeddruk en vasoconstrictie, ook bekend als vernauwing van bloedvaten, maken voorwaarden recht voor een hartaanval. Als u een geschiedenis van coronaire hartziekte hebt, heb je een verhoogd risico op een hartaanval. Als phentermine, onmiddellijk melden pijn op de borst, kortademigheid of duizeligheid naar een dokter.

Congestief hartfalen

Een falende hart kan optreden op elk gewenst moment tijdens het gebruik, omdat uw onderliggende gezondheidsstatus bepaalt hoe goed het hart de effecten van phentermine kan tolereren. Hoge bloeddruk, vasoconstrictie en aritmieën schade aan het hart. Verslag vochtretentie, pijn op de borst en kortademigheid naar een dokter.


gerelateerde artikelen