How to Lose Weight snel op het Atkins dieet

September 26

Bent u klaar om gewicht snel dalen, overwegen kunt u het Atkins dieet. Dit dieet was één van de eerste low-carb eten plannen om het gewicht verlies markt te betreden. De Fast Fat track van het Atkins dieet is een lagere calorie-versie van het traditionele dieet van Atkins en houdt toezicht op hoeveel calorieën u verbruikt tijdens het kijken naar uw koolhydraatconsumptie. U kunt een exemplaar van het Atkins dieet boek om meer maaltijd ideeën op te halen. Spreken met uw arts over het volgen van een low-carb dieet.

Stap 1

Beperk uw calorie-inname tot 1.000 calorieën per dag. Tijdens het volgen van de gemodificeerde Atkins plan om het gewicht dalen snel, eet je 200 calorieën bij elke maaltijd. Houd een dagboek voedsel om de calorieën in elk van uw maaltijden bij te houden.

Stap 2

Eet vijf kleine maaltijden per dag. Om het afwenden van honger, eet je om de drie uur over het Atkins plan voor je helpen het gewicht snel te verliezen.

Stap 3

Optimaal van je calorieën uit vet bronnen en eiwitten. Atkins benadrukt snijden koolhydraten uit uw dieet, met inbegrip van brood, rijst en aardappelen. Om gewicht te verliezen snel, zult u krijgen 75 tot 90 procent van je calorieën uit vet bronnen en eiwitten. Noten, rundvlees, varkensvlees, kip, Turkije en boter zijn enkele voorbeelden van vet bronnen en eiwitten die je op Atkins consumeren zult.

Stap 4

Bereid uw maaltijden rond de calorieën en koolhydraten beperkingen. U kunt elk van deze items afzonderlijk eten als een kleine maaltijd op de Fat Fast versie van Atkins: 2 roerei, 2 oz. van rundvlees chuck, tonijnsalade met 2 tbsp. van mayo, 1 ½ oz. van macadamia noten, suikervrije gelatine met ranselende room en 1 oz. van roomkaas.

Stap 5

Volg de 1.000-calorie dieet gedurende drie tot vijf dagen. Na dat, kunt u een andere 200 calorieën toevoegen aan uw dieet. U zult blijven eten van 1200 calorieën per dag totdat u uw streefgewicht hebt bereikt. Zodra u uw streefgewicht hebt bereikt, kunt u het onderhoud fase van de traditionele Atkins-dieet volgen.

Wat die u nodig hebt

  • Atkins dieet boek (optioneel)
  • Voedsel dagboek

gerelateerde artikelen