Hoe u kunt besturen van fluctuerende suiker niveaus

March 20

Uw bloedsuikerspiegel uiteraard fluctueren gedurende de dag, en het bereik van de normale bloedsuiker is tussen 70 en 140 mg/dL. Uw bloedsuikerspiegel zijn over het algemeen laagste in de ochtend, omdat je niet hebt gegeten voor enkele uren, en na de eerste maaltijd van de dag verhogen. Uw niveaus blijven schommelen, afhankelijk van hoe actief je bent, hoe vaak je eet en hoeveel calorie├źn je verbruikt. Je lichaam gebruikt suiker als energie te allen tijde, dus het is niet mogelijk om te stoppen met uw niveaus van fluctuerende. U kunt echter zelf bepalen hoeveel ze fluctueren.

Stap 1

Uw eerste maaltijd eten binnen een half uur wakker te worden. Uw bloedsuikerspiegel zijn al laag, en hoe langer je wacht, hoe lager zij zal dalen.

Stap 2

Combineer een complexe koolhydraten, zoals een volkoren, met een eiwit voor je eerste maaltijd van de dag. De koolhydraten omgezet in suiker in je lichaam, en het eiwit zal voorkomen dat je lichaam de suiker te snel. Gezonde opties omvatten een scrambled ei in een volkoren tortilla, havermout met noten of een boterham met pindakaas.

Stap 3

Het verbruiken van een lichte snack twee tot drie uur na de eerste maaltijd. De snack zal helpen uw bloedsuikerspiegel te stimuleren en je erdoor naar de lunch. Als met uw eerste maaltijd, combineren een complexe koolhydraten met een eiwit zoals een gesneden appel met 1 ounce van cheddarkaas of een kopje yoghurt met fruit.

Stap 4

Lunchen twee tot drie uur na uw eerste snack. Eten met regelmatige tussenpozen zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel dropping ver. gedurende de dag. Lunch opties omvatten tonijnsalade met tomaat, bonesoep met een stukje brood of winkel koopt sushi en miso soep.

Stap 5

Uw tweede snack twee tot drie uur na uw lunch eten. Het kinderfeestje zal voeren u door naar het diner en helpen voorkomen dat de middag malaise. Opties omvatten een handvol noten en een kopje groentesap, fruit en kwark of selderij met pindakaas.

Stap 6

Verbruiken diner binnen drie uur van uw kinderfeestje. U kunt om het even wat dat u wenst, zolang u een eiwitten, koolhydraten en groenten combineren eten. Opties omvatten volkoren pasta met bolognaise saus en een kleine groene salade Gegrilde Kipfilet, of gebraden zalm, met bruine rijst en groenten.

Stap 7

Hebben een avond snack ten minste twee uur voor het slapen. De avond snack zal helpen dragen uw door middel van morgen. Net als bij de andere snacks, door iets licht die een complexe koolhydraten met een eiwit combineert te eten.

Waarschuwingen

  • Vermijd voedingsmiddelen die hoog in suiker, zoals cookies of taarten. Deze voedingsmiddelen veroorzaken ernstige schommelingen in je bloedsuikerspiegel, volgens Gerard Tortora, auteur van "Principles of anatomie en fysiologie."

Tips

  • Als u uit te op elk gewenst moment gedurende de dag werken, eet een kleine snack, zoals een banaan of halve een energiereep, voor uw training. Ga verder met uw regelmatig eten na de training.

gerelateerde artikelen