Haaruitval veroorzaakt door warmte strekken

April 18

Haaruitval veroorzaakt door warmte strekken

Hebt u golvende, krullend haar, kunt u glad, pin-straight tresses als u slinger van de wijzerplaat van uw rechttrekken ijzer zodat het maximale warmte genereert. Intense hitte, wanneer gebruikt op een dagelijkse basis, kan echter leiden tot beschadigde, gebakken uitziende haar-- en uiteindelijk haaruitval als gevolg van breuk. Beperken van warmte strekken voor speciale gelegenheden en gebruik uw hete tool verstandig om je haar gezond en intact.

Hot Tools

Tijdens het uitvoeren van dat de tong van een rechttrekken ijzer of vergelijkbare verwarmde styling tool over je haar, bereiken u alleen tijdelijke resultaten. De snavels van de warmte naar beneden de waterstofbruggen die diep in de haar cuticle, effectief veranderen de innerlijke structuur van het haar. Na verloop van tijd raakt van de haar beschermende cuticle beschadigd, wat resulteert in krokante eindigt, flyaways en uiteindelijk haar breuk.

Gevaren van warmte

De ontkrulplaten tools beschikbaar aan de consument, zoals keramische strijkijzers, kunnen worden gebruikt bij extreem hete temperaturen--zo heet als 410 graden Fahrenheit--die zelfs dikke of grof haar van de haren kunnen beschadigen. Natte strijken veroorzaakt nog uitgebreidere schade. Met behulp van een rechttrekken ijzer op vochtig haar zorgt ervoor dat de haar cuticle bubble en gesp; Als je het haar onder een Microscoop gekeken, lijkt te worden doorspekt met kleine "blaren."

Correct gebruik van warmte

Houden van warmte die strekken tot een minimum--geen meer dan twee of drie keer per week. Houd de temperatuur op uw plat ijzer of verwarmde styling tool op of onder 347 graden Fahrenheit, of ingesteld op "laag/medium." Als u kleurstof of bleekmiddel je haar of gebruik maken van andere soorten chemische behandelingen, een nog lagere warmte-instelling gebruikt. Het gebruik van styling producten waarmee bescherming tegen hitte van uw haar. BeautyBrains stelt voor gebruikend een styling product met een lichte conditioner die het haar, zoals cetrimonium chloride doordringt.

Andere contribuanten

Chemische behandelingen kun je haar veel kwetsbaarder voor warmte schade. Maar zo kan vaak föhn gebruik--de hete explosie van deze styling tool kookt het water in je haar, waardoor het broos en gevoelig voor breuk. Te veel wassen, gebruik van te veel styling producten en veel te borstelen of kammen kan ook laten slijtage op je haar. Het dragen van strakke kapsels, zoals vlechten, cornrows, extensie en broodjes, zet stress op uw haarfollikels bij de haarlijn, resulterend in een type van haarverlies tractie alopecia genoemd.

Het zien van een arts

Als u niet zeker weet waarom je haar is dunner worden of breken en vermoeden dat warmte schade kan slechts één factor worden, zie een dermatoloog. Na het nemen van een medische geschiedenis, zal uw arts uw haar en hoofdhuid te onderzoeken van het patroon van haaruitval en zoeken naar eventuele tekenen van een bijdragende ziekte inspecteren. Zodra de oorzaak van uw haaruitval is vastgesteld, maatregelen nemen om te voorkomen en te behandelen.


gerelateerde artikelen