Top tien eetlustremmers

March 30

Top tien eetlustremmers

Als u probeert om uw eetlust te onderdrukken, is het belangrijk dat je niet jezelf verhongeren; Dit zal het signaal naar je lichaam vast te houden aan het vet dat je al hebt. Er zijn vele manieren u kunt natuurlijk uw eetlust onderdrukken. De meeste van de top 10 eetlustremmers zijn eigenlijk eenvoudige voedsel u kunt eten als u wilt uw honger te verlagen.

Appels

Een grote apple vindt u ongeveer 5 g vezels, die vult uw maag voor een langere tijd. De suikers in appels ook invloed niet bloedsuikerspiegel zeer, die betekent dat je zult moeten minder risico van het hebben van uw bloedsuikerspiegel sterk vergroten en vervolgens drastisch crash.

Flaxseeds

Volgens «««AskMen.com, is eten flaxseeds steeds een populaire manier om te consumeren van essentiële vetzuren die u nodig hebt en krijgen een goede dosering van oplosbare vezel in uw dieet. Oplosbare vezels is een soort vezel die kan helpen bloed cholesterolniveaus te verminderen. Oplosbare vezels vertraagt ook het verteringsproces, waardoor de eetlust onderdrukken.

Cafeïne

Cafeïne is vooral bekend voor zijn energieke effecten. Volgens «««AskMen.com, echter, stimuleert wanneer genomen in matige hoeveelheden cafeïne ook het centrale zenuwstelsel, die onderdrukt de eetlust.

Water

Drinkwater is een gemakkelijke manier om de afname van de eetlust. Volgens ProgressiveHealth.com, als je een 8 oz. drinkt glas water wanneer je begint te hongerig voelen, u zou moeten opmerken dat uw eetlust onderdrukt wordt.

Hoodia

Hoodia is een supplement dat de niveaus van de glucose van het bloed regelt. Het verhoogt uw energieniveaus, verhoogt de stofwisseling van uw lichaam en is effectief om gewicht te verliezen.

Soep

Kippensoep kunt u opvullen snel als gevolg van de proteïne in kip. Groentesoep vermindert ook uw eetlust door u vullen met groenten. Hete vloeistoffen in het algemeen helpen uw eetlust, waardoor soep een goede manier om te verminderen eetlust onderdrukken.

Wasabi

Het eten van pittig eten helpt eetlust onderdrukken. Wasabi toe te voegen aan uw sushi of vis kan dus helpen u gevoel minder honger.

Havermout

Havermout heeft een hogere hoeveelheid voedingsvezels dan de meeste granen en laag suiker, waarmee zij te vullen u zonder uw bloedsuikerspiegel crash.

Zalm

Zalm helpt uw eetlust onderdrukken vanwege het gezonde vet erin. Eiwit is de meest satiating voedingsstof, maar vet is wat helpt u gevoel volledig uur nadat je eet. Zalm bevat eiwitten en vetten, waardoor het een uitstekende eetlustremmer.

Amandelen

Amandelen zijn een uitstekende bron van gezonde vetten. Het duurt ongeveer een half uur te voelen van de honger-reducerende effecten van noten, amandelen eet voordat je begint te voelen zeer hongerig om effectief uw eetlust onderdrukken.


gerelateerde artikelen