Hoe te dehydrateren peren

March 10

Peren hebben een tedere, enigszins korrelige textuur en een zoete smaak, dat is prettig genoten als is of in een taart of compote gemaakt. Helaas, de vrucht duurt niet lang. Peren rot gemakkelijk en snel, dus als u een grote hoeveelheid peren hebt gekocht, is het een goed idee om te behouden wat van hen. Een smaakvolle en eenvoudige manier om uw peren behouden is om ze te drogen voor toekomstig gebruik. U kunt genieten van de gedroogde peren als gezonde snack of hydrateren hen later voor gebruik in een recept.

Voorbereiding

Stap 1

Meng 1 gallon water en 4 tsp. ascorbinezuur. Peren verkleuren binnen een paar minuten na ingekrompen en de zure oplossing zal de plakjes peer beletten draaien een onsmakelijk schaduw van bruin.

Stap 2

Schil de peren en core hen.

Stap 3

Snijd elke peer gepelde en gevulde in 1/2-duim-dikke plakjes, dan de plakjes in de zure oplossing terwijl u de anderen wordt bijgesneden.

Oven drogen

Stap 1

Verwarm de oven tot 160 graden Fahrenheit. Als uw oven niet een instelling die lager is dan 200 graden hoeft, gebruik de "Warme" instelling.

Stap 2

Drain de plakjes peer en plaats ze op de bakplaat in een enkele laag.

Stap 3

Plaats de rekken in de oven. Droog de pear segmenten op of rond 160 graden Fahrenheit voor drie uur. Na drie uur, vermindering van de warmte tot 130 graden Fahrenheit en blijven de segmenten drogen voor vijf uur of totdat ze flexibel, maar met weinig of geen vocht zijn.

Stap 4

Verwijder de bakplaat uit de oven en laat de plakjes peer volledig afkoelen.

Stap 5

De gedroogde plakjes in hersluitbare plastic zakken of containers plaatsen totdat u bent klaar om te genieten van hen.

Dehydrator drogen

Stap 1

Drain de plakjes peer en plaats ze op de dehydraterend rekken in een enkele laag.

Stap 2

De rekken in de voedsel dehydrator invoegen. Droog de pear segmenten op of rond 160 graden Fahrenheit voor drie uur. Na drie uur, vermindering van de warmte tot 130 graden Fahrenheit en blijven de segmenten drogen voor vijf uur of totdat ze flexibel, maar met weinig of geen vocht zijn.

Stap 3

Verwijder de dehydrator rekken en toestaan dat de plakjes peer volledig afkoelen.

Stap 4

De segmenten in hersluitbare plastic zakken of containers plaatsen totdat u bent klaar om te genieten van hen.

Wat die u nodig hebt

  • 1 gallon water
  • 4 tsp. ascorbinezuur
  • Plantaardige dunschiller
  • 5 kg peren, ieder ras
  • Corer
  • Mes
  • Bakplaat
  • Hersluitbare verpakkingen
  • Elektrische dehydrator

gerelateerde artikelen