Wat zijn de 10 beste manieren om Boost Men's Health?

January 10

Wat zijn de 10 beste manieren om Boost Men's Health?

De kwesties van de gezondheid van de mannen zijn een groeiende bezorgdheid in de VS, volgens het Office van de gezondheid van mannen, die rapporteert dat mannen in de 21ste eeuw sterven bijna zes jaar eerder dan hun vrouwelijke tegenhangers--vergeleken aan een eenjarige dood verschil in 1920. De Office van Men's Health zegt dat mannen zijn waarschijnlijk minder gezond zijn en sterven jonger dan vrouwen-- maar het hoeft niet te worden op die manier. Er zijn een aantal dingen die men doen kunnen om te leven langer en gezonder leven.

Sommige oefening toevoegen

Verhoging van uw lichamelijke activiteit vermindert uw risico voor een aantal van de top gezondheid bedreigingen mannen gezicht, met inbegrip van hart-en vaatziekten, kanker, beroerte, diabetes type 2, nierziekten en eventueel Alzheimer's disease, volgens de Mayo Clinic. Mehmet Oz, professor in de Cardiale Heelkunde aan de Columbia University, oprichter van de complementaire geneeskunde programma in New York-Presbyterian Hospital en host van "The Dr Oz Show" beveelt op natuurlijke Awakenings dat mannen van plan deel te nemen aan zweet-producerende activiteiten ten minste één uur per week.

Gezondere levensmiddelen te kiezen

Verbeter uw eten gewoonten één maaltijd tegelijk door één gezonde voeding toe te voegen aan uw bord, elke keer dat je eet en het maken van een punt om te proberen nieuwe, gezonde levensmiddelen elke maand. Een gezond dieet, bestaande uit veel groenten en fruit, magere eiwitten, Vetarme zuivelproducten en goed-voor-je onverzadigde vetten, kunt verminderen uw risico voor ernstige gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten, kanker, slag, type 2 diabetes en nier-ziekten, volgens de Mayo Clinic.

Genoeg slaap krijgen

Krijgen van ten minste zeven uren van slaap elke nacht, en u zult uw stress verminderen, uw memory boost en helpen bij het verminderen van uw lichaam drang om snack op vette voedingsmiddelen, volgens Dr Oz. Niet getting genoeg slaap zet u op risico voor hoge bloeddruk, depressie en ongewenste gewichtstoename, volgens het tijdschrift van de Diabetes voorspelling.

Raadpleeg uw arts

Mannen zijn 100 procent minder kans dan vrouwen voor een bezoek aan de dokter voor een jaarlijkse check-ups, gezondheidsonderzoeken en preventieve zorg, volgens het Bureau van de gezondheid van mannen. Aangezien preventieve zorg en vroege opsporing zijn de sleutel tot het beheren van belangrijke gezondheidsrisico's, hebben overslaan aanbevolen afspraken een negatief effect op uw gezondheid.

Rook niet

Als u rookt, is stoppen een van de beste dingen die je voor uw gezondheid doen kunt. Snijden van sigaretten vermindert uw risico voor hart-en vaatziekten, kanker, slag- en chronisch obstructieve longziekte, volgens de Mayo Clinic.

Ontbijten

Niet alleen is het maken van tijd voor een ochtendmaaltijd een goede manier om kick start uw stofwisseling en verminderen uw drang om snack overdag, maar de verbetering in uw eetgewoonten maakt kan helpen verminderen uw risico voor het ontwikkelen van type 2 diabetes en hart-en vaatziekten, volgens het Diabetes voorspelling tijdschrift.

Tijd doorbrengen met vrienden en familie

Smeden van positieve verbindingen met andere mensen is een van de meest effectieve manieren om te gaan met stress, zegt Dr Oz, die wijst erop dat vrouwen de neiging om beter op relatie opbouwen dan mannen. Mensen met een sterk sociaal netwerk langer leven en zijn meer kans om te herstellen van gezondheidsproblemen zoals hartaanvallen dan mensen die meer solitair, volgens de voorspelling van Diabetes leven.

Uitoefening van uw hersenen

De ziekte van Alzheimer is het No. 10 gezondheid bedreiging mannen gezicht, volgens de Mayo Clinic, maar verbetering van uw mentale conditie kan verminderen uw risico. Kruiswoordraadsels en kaartspellen zijn klassieke hersenen stimuleren activiteiten, maar Dr. Oz zegt dansen kan uitoefenen je hersenen, ook als u kiest voor een dans waarvoor specifieke bewegingen, zoals stijldansen.

Geluk vinden

Depressie is een risicofactor voor zelfmoord, de No. 8 gezondheid bedreiging mannen gezicht, volgens de Mayo Clinic. Lopende depressie kan ook het verhogen van uw risico voor het ontwikkelen van diabetes, volgens het Diabetes voorspelling tijdschrift, terwijl lachen verbetert je cardiovasculaire gezondheid, stress niveaus en kan zelfs boost uw immuun systeemdoeltreffendheid, volgens Dr Oz.

Drink Alcohol met mate

Het is fijn om een drankje te nuttigen per dag, maar teveel alcohol kan uw bloeddruk verhogen en vergroten het risico voor bepaalde vormen van kanker en beroerte, volgens de Mayo Clinic. Rijden onder invloed van alcohol ook zet u op risico voor autoongevallen en de No. 3 gezondheid risico mannen gezicht: verwondingen.


gerelateerde artikelen