How to Cook Eddy's gerookte Turkije benen

October 8

De producten die worden aangeboden door Eddy's zijn gebruikelijk in het zuidelijke deel van de Verenigde Staten. Ze zijn voorgekookt en verpakt in een klein stadje in Zuid-Texas. De drumsticks zijn in principe warmte en eten, maar in tegenstelling tot populaire denken ze kunnen nogal taai als gekookt te snel. Traag opwarmen in de oven in een bad van water of bouillon zal resulteren in de tender Turkije benen. Ze zijn verpakt, verzonden en opgeslagen koude en koud te houden zowel verse als veilig moeten worden bewaard.

How to Cook Eddy's gerookte Turkije benen

Stap 1

Verwarm uw oven op 225 tot 250 graden Fahrenheit. Giet de kip of kalkoen Bouillon in een grote pan bakken.

Stap 2

Plaats de benen van Turkije in de pan met de Bouillon. Bedek de pan strak met aluminiumfolie en zet in de voorverwarmde oven.

Stap 3

Toestaan dat de drum stokken aan opwarmfunctie langzaam over ongeveer anderhalf uur. Controleer dat de drum sticks met een thermometer van het vlees; de interne temperatuur moet ten minste 145 graden Fahrenheit. Als u niet tevreden bent met de tederheid van de drum sticks, kunt u hen naar opwarmen voor extra tijd.

Waarschuwingen

  • Zelfs vooraf gekookt vlees moeten correct worden behandeld om veiligheid te garanderen. Zorg ervoor dat u lees de instructies op de verpakking en volg het advies dat het u met betrekking tot voedselveiligheid geven kan.

Wat die u nodig hebt

  • 16-oz. blikje kip of kalkoen Bouillon
  • Grote pan bakken
  • Aluminiumfolie
  • Vlees thermometer

gerelateerde artikelen