Hoe te behandelen van een dunne huid Shin wond

November 21

Hoe te behandelen van een dunne huid Shin wond

Kleine snij- en schaafwonden zijn een onderdeel van het leven. Beheer van de juiste eerste hulp wanneer u raken gewond helpt infecties te voorkomen en het risico van littekenvorming te minimaliseren. De meeste verwondingen van de huid kunnen worden behandeld thuis gewoon en vereisen geen een reis naar de arts of de SEH, volgens MayoClinic.com. Als u knipt of schrapen van uw shin, beginnen beheren EHBO onmiddellijk voor de beste resultaten tijdens het genezingsproces.

Stap 1

Oefen druk uit met een schoon verband of doek als de wond is zwaar, bloeden MayoClinic.com adviseert. Kleine snij- en schaafwonden meestal nodig niet deze stap omdat bloeden minimaal is.

Stap 2

Was uw handen met water en zeep voordat de neiging om uw wond, MedlinePlus adviseert.

Stap 3

De wond met water en zeep wassen.

Stap 4

Toepassing antibacteriële zalf op de wond om te voorkomen dat een infectie uit ontwikkelingslanden. Een dun laagje zalf is al ubehoefte te beschermen tegen infectie.

Stap 5

Dekking van de wond met een pleister. Zorg ervoor dat u een groot genoeg dat het niet aan de werkelijke wond vasthouden zal, maar in plaats daarvan de huid eromheen, MedlinePlus adviseert bandage.

Stap 6

Schoon en droog de wond elke dag en toepassing van een nieuwe pleister, het Children's Hospital van Pittsburgh beveelt. De pleister of dressing wijzigen telkens wanneer het krijgt vuile of natte.

Stap 7

Bekijk uw wond voor tekenen van infectie. Als de wond is zuig, rood of gezwollen, of als de pijn toeneemt, medische hulp inroepen, MayoClinic.com adviseert.

Waarschuwingen

  • Niet niet adem in of blazen op een open wond, omdat dit bacteriën die kunnen leiden tot een infectie introduceren kan, MedlinePlus adviseert.

Tips

  • Ernstige snijwonden of wonden kunnen steken of medische interventie te verlangen. Als uw knippen meer dan een halve inch lange of een halve inch diep is of niet met bloeden stoppen na druk uit te oefenen gedurende 10 minuten, neem contact op met uw arts of bezoek een noodsituatie kamer, het Children's Hospital van Pittsburgh adviseert. Ook moeten wonden die vuil ingebed in hen hebben worden beoordeeld door een arts.
  • Altijd medische hulp inroepen als je wond werd veroorzaakt door de beet van een dier of een roestige haak, nagel of ander object, MedlinePlus adviseert.

Wat die u nodig hebt

  • Schone bandage of doek
  • Water en zeep
  • Antibacteriële zalf
  • Zelfklevend verband

gerelateerde artikelen