Technologie treft tieners onderwijs negatief?

October 5

Technologie treft tieners onderwijs negatief?

Een van de meest significante veranderingen in het onderwijs in de afgelopen 50 jaar is de invoering van steeds betere technologie in de klas. Zoals met alle veranderingen, heeft deze ontwikkeling positieve en negatieve gevolgen gehad. Sommige mensen vragen zich af als het toegenomen gebruik van technologie een algemeen negatief effect op het onderwijs van de Amerikaanse tieners heeft. Een conclusie moet berusten op een overweging van de voors en de tegens van het gebruik van technologie in educatieve settings.

Fantastische mogelijkheden

Het gebruik van computers, Internet en interactieve whiteboards heeft opengesteld in een wereld van kansen voor studenten, die hebt daardoor toegang tot veel meer informatie, die kan helpen hen leren en uit te voeren onderzoeksonderwerpen. Het Internet speelt een grote rol in het toegankelijk maken van dergelijke informatie. De verscheidenheid van onderwerpen en de diversiteit van de activiteiten die kan worden voltooid om te helpen leren heeft ook uitgebreid. Dit maakt het leren leuker voor studenten en een verscheidenheid van verschillende leerstijlen uitkomt.

Tijdwinst

Een ander voordeel voor studenten en docenten gelijk is de snelheid waarmee studenten leren kunnen, zoals technologie heeft verminderd met de tijd die nodig is om te maken of toegang krijgen tot bronnen. Er zijn ook weinig gelegenheden wanneer een student lange notities moeten zal omdat gedrukte informatie beschikbaar voor hen is. Docenten en studenten ook besparen tijd met behulp van de computer voltooid werk in plaats van tijd doorbrengen schrijven van werkzaamheden en tekenen diagrammen.

Met behulp van minder basisvaardigheden

Een van de belangrijkste bekommernissen over technologie in de klas is dat het voorkomt studenten dat van de ontwikkeling en het gebruik van geletterdheid, math en communicatie basisvaardigheden, die allemaal essentiƫle in zowel dagelijkse leven en beroepsleven. Het exclusieve gebruik van computer-gebaseerde hulpmiddelen zoals de spelling- en grammaticacontrole, evenals rekenmachines, kunnen studenten om te voltooien van toewijzingen zonder te weten hoe handmatig die dezelfde functies uitvoeren.

Technische problemen

Een veelvoorkomend probleem in klaslokalen is het falen van technologie als gevolg van technische problemen. Terwijl apparatuur wordt gerepareerd, ervaren studenten vertragingen in hun leerproces. Dit verhindert de tijdbesparende voordelen van technologie. Leraren moeten leren om verlies te voorkomen als gevolg van deze problemen, bereid met andere middelen en taaktoewijzingen.

Een afleiding in de klas

Een ernstig negatief effect van technologie op tieners onderwijs is de afleiding die binnen de leeromgeving kan opleveren. De mogelijkheid voor toegang tot sociale netwerksites en games kunt verleiden studenten uit de buurt van geplande leeractiviteiten. Dergelijke afleiding kunnen belemmeren hun algemene vooruitgang en hun potentieel om te slagen. Het is belangrijk dat leraren toezicht op het gebruik van games en sociale netwerksites om ervoor te zorgen dat leerlingen op de taak en volledige toewijzingen blijven. Dergelijke aandacht door leraren kan ervoor zorgen dat het totale effect van technologie op de Amerikaanse tieners in de klas positief is.


gerelateerde artikelen