De bijwerkingen van Naproxen natrium

March 3

Naproxen natrium, die ontsteking en pijn behandelt, behoort tot een groep van geneesmiddelen genaamd niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, ook bekend als NSAID's. Inflammatoire ziekten die naproxen natrium behandelt omvatten jicht, menstruele cyclus kramp, tendinitis, bursitis, artritis en ziekte van Bechterew, volgens Drugs.com. Als het met alle medicijnen, kan u ervaren bijwerkingen van het gebruik van naproxen natrium.

Ademhalingsmoeilijkheden

Naproxen natrium, kan of in voorschrift-niveau sterke punten of die u over de toonbank kopen, produceren sommige ernstige bijwerkingen, volgens de Mayo Clinic. U kan worden kort van adem of een gevoel van beklemming voelen in je borst. U kan piepende ademhaling wanneer u uitademen of het moeilijk vinden om normaal te ademen. Raadpleeg uw arts onmiddellijk als u ademhalingsproblemen ondervindt bij neem naproxen natrium.

Oedeem

Zwelling of oedeem in uw hele lichaam kan optreden van het nemen van naproxen natrium, volgens de Mayo Clinic. Zwelling kan zich voordoen in specifieke gebieden, zoals uw benen en voeten. Als u merkt dat zwelling wanneer u naproxen natrium neemt, zoeken van uw arts onmiddellijk counsel, omdat het op een ernstige bijwerking duiden kan.

Indigestie sensatie

Hoewel indigestie normaal gesproken niet een ernstig gezondheidsprobleem geeft, zou het als er een neveneffect van naproxen natrium. U kunt de druk voelen in uw onderbuik en branden in je borst. U hebt niet eigenlijk indigestie, maar een sensatie vergelijkbaar met het als een neveneffect van dit medicijn. Krijg advies van uw arts onmiddellijk als dit gebeurt.

Maagproblemen

Ongemak of pijn in je buik kan een ernstige bijwerking van naproxen natrium, volgens de regering gezondheid informatie site MedlinePlus aangeven. U misschien ook oprisping meer dan gebruikelijke vanwege de geneeskunde. Naproxen natrium kan irriteren de bekleding van uw maag. Bel uw gezondheid vakman als je de ontwikkeling van deze bijwerking.

Hoofdpijn

Hoofdpijn, vormen ook een ernstige bijwerking van naproxen natrium. Omdat naproxen meestal een hoofdpijn verlichten zal, mag je niet realiseren op het eerste die u lijdt aan een neveneffect. Echter, als uw hoofdpijn blijft weigeren of ernstige voelt na het innemen van deze medicatie, medische hulp zoeken.

Duizeligheid

U kunt duizelig worden wanneer u eerst begint met het gebruik van naproxen natrium als u niet eerder hebt gebruikt of niet in een lange tijd. Drugs.com zegt duizeligheid of een gevoel van ongebruikelijke beweging als een niet-ernstige bijwerking van de medicatie. Het moet verlichten als je gewend naproxen natrium in uw systeem groeien. Als u nog steeds een probleem zich voordoet, raadpleeg dan uw arts.


gerelateerde artikelen