Hoe worden tijdelijke tatouages gedaan?

January 2

De pret inkt overdrachten die kinderen in goodie tassen bij partijen krijgen niet het enige type van tijdelijke tatouage beschikbaar. Henna en airbrushen zijn andere formulieren die beslist meer volwassen zijn. Tijdelijke tatoeages laatst overal van een paar dagen tot enkele weken, afhankelijk van het type toegepast. De methode van toepassing ook varieert, afhankelijk van uw keuze van product.

Overdracht tatoeages

Overdracht tatoeages zijn meestal gemaakt van een combinatie van lijm en inkt. De afbeelding voldoet aan een vel papier met een speciale coating behandeld. Wanneer u vocht op de achterkant van het papier met de afbeelding op het toepast, is de tattoo vrijgegeven. De afbeelding heeft een laagje lijm bovenop dat maakt het vasthouden aan uw huid. Afhankelijk van de kwaliteit van de inkt en lijm verbindingen, transfer tatoeages laatst ergens van één tot vijf dagen. Baby-olie of alcohol, niet gewoon water, breekt de lijm voor het eenvoudig verwijderen.

Henna tatoeages

Traditionele tatoeages gebruiken een naald te injecteren inkt diep in de lagen van de huid. Henna tatoeages Maak tattoo-achtige beelden op de huid een kleurstof gemaakt van een plant. Een kunstenaar schildert of stencils van het ontwerp op uw lichaam, en de kleurstof vlekken uw huid. Henna is alleen beschikbaar in de kleuren rood, bruin en zwart. Uw tatoegering vervaagt in de loop van een paar dagen of weken, als uw huid sloughs uit en de kleurstof draagt weg. Bepaalde soorten henna, vermeld als zwarte henna, bevatten koolteer haarkleurmiddelen die in sommige mensen, soms ernstige allergische reacties kan veroorzaken. De toevoeging van deze kleurstof kan de tattoo gaan langer mee en donkerder maken, maar het is niet een erkende huid cosmetische in de Verenigde Staten. Andere typen kunnen ook allergische reacties veroorzaken. Test alle henna tattoo inkt op een klein gebied van huid voordat je een van deze tattoos.

Airbrush tatoeages

Voor het eerst ontwikkeld voor films waarin Acteurs gezocht langduriger maar realistisch op zoek naar tijdelijke tatoeages, zijn airbrush tatoeages gespoten op de huid. De tatoeage bestaat uit een gespecialiseerde verf, in plaats van een kleurstof zoals henna, die tussen twee tot zeven dagen duurt. Een stencil wordt gebruikt voor het toepassen van het ontwerp, en de kunstenaar kan aanpassen tijdens het toepassingsproces, in tegenstelling tot met tijdelijke tatouages. Hoe lang duurt het ontwerp, is afhankelijk van uw huidtype, de tattoo's plaatsing--sommige delen van het lichaam ervaren meer slijtage-- en hoe u de zorg voor.

Welke kiezen

Het type van de tijdelijke tatouage die u kiest hangt af waarom je het krijgt. Voor kinderen of een Halloween kostuum werkt een overdracht tatoeage prima. Henna tatoeages zijn decoratief en een fashion statement maken. Voor de meest realistische replica's van echte tatoeages is airbrushen de weg te gaan. Zolang u Ga naar een gerenommeerde kunstenaar voor henna of airbrushen, de tatoeage veilig moet zijn.


gerelateerde artikelen