Snacks voor insulineresistentie

May 18

Snacks voor insulineresistentie

Insuline is een hormoon uit de alvleesklier die helpt bij het reguleren van je bloedsuikerspiegel door te helpen de suiker krijgen uit uw bloed in de cellen van uw lichaam. Insulineresistentie is wanneer de cellen in je lichaam niet zo reageren op insuline zijn, en het leiden ongecontroleerde bloed-suiker niveaus tot kan. Uw dieet en de snacks die u kunnen verminderen uw risico op complicaties van insulineresistentie.

Snacks en insulineresistentie

Als je insulineresistentie, kan je lichaam problemen houden van je bloedsuikerspiegel stabiel hebt. Bloedsuikerspiegel na de maaltijd, wat leidt tot prediabetes spike of diabetes type 2. Een dieet voor het beheren van insulineresistentie benadrukt gewichtsbeheersing en hart-gezonde keuzes, met inbegrip van vezelrijk voedsel en gezonde vetten, en beperking van verzadigde vetten, transvetten en suikers, volgens de Mayo Clinic. Eten kleinere maaltijden en sommige snacks kan helpen de bloedsuikerspiegel stabieler dan eten van grotere maaltijden en snacks exclusief.

Noten

Noten zoals amandelen, walnoten, paranoten, cashewnoten en wat maken gezonde snacks voor particulieren met insulineresistentie. Noten zijn laag in verzadigd vet en goede bronnen van enkelvoudig onverzadigde vetten, die reguleren van de bloedsuikerspiegel helpen kunnen, volgens de Mayo Clinic. Ze hebben een lage glycemische index, wat betekent dat ze niet tot pieken in je bloedsuikerspiegel leiden. Eten om te controleren uw gewicht, noten op alleen met mate, omdat ze ongeveer 160 tot 200 calorieën per ounce hebben.

Groenten

Voor een knapperige snack zijn groenten gezondere keuzes dan gemeenschappelijke keuzen zoals aardappel chips, die kan bevatten transvetten, candybars, die hoog in suiker en calorieën en pretzels, die een hoog gehalte aan natrium kunnen. Meeste rauwe groenten zijn laag in calorieën, dus ze voorkomen verdere insulineresistentie dat kunnen als je ze gebruiken voor het verliezen van gewicht of preventie van gewichtstoename. Keuzes, zoals komkommers, worteltjes, reepjes paprika, cherry tomaten en selderij stokken zijn hoog in voedingsvezels. Pindakaas of bean dip toevoegt eiwit aan uw snack.

Magere eiwitten

Eiwitrijk snacks kunt u controle van uw bloedsuikerspiegel hebt u insulineresistentie, omdat eiwitten vertraagt het ledigen van levensmiddelen uit je maag, volgens de Harvard School of Public Health. Beef jerky, gegrilde kip en hardgekookt ei blanken zijn eiwitrijk snacks die laag in vet en calorieën zijn. Ingeblikte tonijn is een bron van hart-gezonde omega-3 vetten. Vetvrije melkproducten, zoals yoghurt, kwark en tekenreeks kaas, zijn goede bronnen van calcium.


gerelateerde artikelen