Gewichtsverlies & Pulse

April 27

Gewichtsverlies & Pulse

Uw hartslag is de ritmische samentrekking en uitbreiding van de slagaders met elke beat van het hart. Deze ritmische samentrekking wordt beïnvloed door uw gewicht en uw gewichtsverlies inspanningen. Met teveel gewicht kan je hart te verslaan sneller, terwijl het verlies van het gewicht kan langzaam tot een gezond niveau. Echter, als u te veel weeg te snel verliest, je hartslag kan ook worden beïnvloed negatief.

Hartslag in rust

Hoge rust hartslag zijn geassocieerd met een verhoogd risico van overlijden. Een studie door J. Malcolm Arnold en collega's gepubliceerd in mei 2008 in "The Canadian Journal of Cardiology" gevonden dat mensen met hartslag op of boven 78 slagen per minuut had een 39 procent hoger risico voor "een belangrijke vasculaire gebeurtenis," 77 procent hoger risico voor overlijden aan hart-en vaatziekten en een hoger risico van 65 procent van de dood van enige oorzaak in vergelijking met andere mensen had rust hartslag van 58 beats per minuut of minder. Een normale hartslag in rust is tussen 60 en 80 slagen per minuut, neemt nota van de American Heart Association.

Gewichtsverlies verbetert rust hartslag

Gewichtsverlies verbetert de hartslag in rust en hoe het hart herstelt na het sporten. De "Journal of Cardiology" publiceerde een studie door Nagashima en collega's in juli 2010 die betrokken zijn een 3 maanden durende gewichtsverlies programma bestaande uit een dieet voorgeschreven door een diëtist en 2 uur groep lichaamsbeweging per week. Na drie maanden hadden de deelnemers lagere lichaamsgewicht, index van de lichaamsmassa, percentage lichaamsvet alsmede een kleinere taille en heup omtrek. Hun hartslag herstel en de hartslag in rust zijn ook verbeterd.

Verminderd risico van dood

Gewichtsverlies vermindert risico op overlijden door vermindering van stijfheid van de slagader veroorzaakt door extra gewicht. Een studie gepubliceerd in de editie van April 2010 van "Obesitas" door Rider et al. wilde vinden een klinische manier om te meten de verhoogde sterfte verbonden aan zwaarlijvigheid. De onderzoekers ontdekten dat zwaarlijvige studiedeelnemers had een 14 percentenverhoging van aorta pulse wave snelheid of PWV, een maat voor de stijfheid van de aorta. Aorta stijfheid is gekoppeld aan een verhoogd risico van cardiovasculaire gebeurtenissen en dood. Deelnemers die een aanzienlijke hoeveelheid gewicht, ongeveer 50 procent van hun totale extra gewicht verloren, verbeterd hun PWV met 14 procent, die op zijn beurt hun verhoogd risico op overlijden aorta stijfheid is gekoppeld omslaat.

Gevaren van Crash diëten

Teveel afvallen te snel kunnen gevaarlijk, dodelijke onderbrekingen veroorzaakt in je pols. In 1977 werd een zeer lage calorie vloeibaar dieet geassocieerd met 60 gerapporteerde sterfgevallen volgens een artikel gepubliceerd in het tijdschrift "Verkeer" in December 1979. Ten minste werden 9 van deze sterfgevallen veroorzaakt door dodelijke Ventriculaire ritmestoornissen. Een ventriculaire aritmie is een abnormaal hartritme. Meer recentelijk, sterfgevallen in verband met een caloriearm vloeibaar dieet genaamd LighterLife zijn gemeld in Engeland. Ten minste één dood werd gemeld uit een hart aritmie. John Garrow, een vooraanstaand obesitas expert geciteerd in een artikel in Engeland's "Daily Mail," zegt dat semi-honger diëten leiden een vermindering van spierweefsel in organen tot kunnen, met inbegrip van het hart. Deze uitputting van de spier kan hartritmestoornissen veroorzaken.

Gezonde manieren om gewicht te verliezen

Het Massachusetts Institute of Technology, MIT, zegt dat het verliezende gewicht is gewoon over het gebruik van meer calorieën dan u verbruikt. De MIT-experts zeggen dat de veiligste manier om gewicht te verliezen is het creëren van een calorie-tekort van 500 calorieën per week. Ze raden snijden van 250 calorieën uit uw dieet en 250 calorieën door matige lichaamsbeweging te verbranden.


gerelateerde artikelen