De beste goedkope tenten

March 7

De beste goedkope tenten

Goedkope tenten worden soms beschouwd als een slechte kwaliteit, maar het is mogelijk om te vinden van tenten van een goede kwaliteit voor niet veel geld. Het eerste wat dat je moet beslissen is hoeveel mensen de tent moet passen. Tenten zijn verkrijgbaar in de maten van een door vier personen alsmede voor grotere gezinnen van maximaal 10 personen of meer. Dan moet u ook op zoek naar tenten die passen bij de vorm nodig, zij het een koepel tent of een muur tent. U vindt hier ook de familie en middelgrote tenten cabine tenten genoemd. Deze tenten zijn voorzien van verwisselbare scheidingslijnen, waarmee meerdere kamers in de tent.

Gemeenschappelijke valkuilen

Kwaliteit is het belangrijkste probleem dat u vinden zult wanneer het winkelen voor goedkope tenten. De goedkoopste tenten mogelijk iets inferieur aan duurdere tenten. Als u eerst de tenten bekijkt, zult u ervoor zorgen dat u de beste kwaliteit koopt. Goedkoper tenten gebrek aan bescherming tegen de regen, waardoor lekt en schade aan de binnenkant van de tent uit het water. Controleer de naden van de tent bij het winkelen zo goed. Als de tent geen kwaliteit naadloos te verlijmen, zult u waarschijnlijk ervaren breken en scheuren van het doek. Ook moet u wellicht problemen met de ritsen komen los.

Waar te koop

De meeste grote doos winkels en warenhuizen van de lagere-end, met inbegrip van Target, Kmart en Wal-Mart, bieden goedkope tenten. Het gaat hierbij om zowel de cabine en de koepel tenten. Winkelen in de winkels-geeft u de kans om te kijken naar de vorm van de tent en zien hoe het eruit samengesteld, zoveel slaat aanbod miniatuur voorbeelden van de tenten. U hebt ook de optie van het onderzoek van de naden en ritsen op de tent. Online winkelen vanaf sporting goederen winkel is een andere optie. De winkels hebben een bredere selectie van tenten, en niet meer leverbare modellen zijn zelfs goedkoper. Probeer winkelen aan het einde van het zomerseizoen, wanneer winkels beginnen met de verkoop van tenten tegen ontruiming prijzen.

Kosten

Goedkope tenten zijn geprijsd op minder dan $100, gebaseerd op prijsbepaling van 2010. De meer herkenbare kampeeruitrusting en tent fabrikanten, met inbegrip van Eureka en Coleman, verkoop tenten voor veel meer dan dit, vooral middelgrote familie tenten. De grootte van de tent heeft vaak betrekking op de tent van prijs. Grotere tenten die vier tot zes personen of meer slapen zijn duurder dan tenten voor één of twee personen. Het gaat hierbij om de tenten op grote doos winkels verkocht. Deze winkels verkopen vaak goedkope tenten onder eigen merknaam.


gerelateerde artikelen