Vitaminen voor het vergieten van haren

May 19

Een gezonde hoofd van haar begint met goede voeding. Als het je haar, zijn sommige vitamines belangrijker dan anderen. Als je ouders had kalende, afwerpende of broos haar, dan is kans dat u dit ook zullen doen. Echter kan een vitamine-rijk dieet gaan een lange weg bij het voorkomen van het ontstaan en de progressie van haar vergieten.

Biotine

Biotine is volgens leven Clinic, een haar-gezonde voedingsstoffen die betrokken zijn bij de vorming van vetzuren in het lichaam. Vetzuren fungeren als systeem van het lichaam natuurlijke tanken, verstrekken van energie. Bovendien helpt Biotine breken van diverse koolhydraten en aminozuren in het lichaam. Tekortkomingen in Biotine kunnen leiden tot ernstige haaruitval, samen met cholesterol, hart en huid problemen.

Vitamine E

Tocoferol, beter bekend als vitamine E, is geclassificeerd als een antioxidant door The Merck Manuals. Vitamine E helpt het immuunsysteem van het lichaam beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door vrije radicalen of vormen van cellulaire activiteit die vaak deel van chemische reacties uitmaken. Helaas zijn veel van deze reacties negatief. Vitamine E helpt reguleren van deze processen door middel van verbetering van de circulatie en het zuurstofgehalte in de bloedbaan, die een positief effect op de haargroei heeft.

Vitamine C

De aanvulling van de algemeen bekende vitamine C of ascorbinezuur, is essentieel voor reparaties in het lichaam plaatsvinden. Onze botten, tanden, spieren, tanden en haren alle op vitamine voor genezing vertrouwen, stelt de Merck Manuals. Net als in zijn functie bij vitamine E, vitamine C is ook een antioxidant. Een tekort aan vitamine C laat haaruitval als een van uw minder zorgen. Het is essentieel voor normale lichamelijke functie en meer in het bijzonder haar kracht en groei.

Vitamine B-Complex

Op elk niveau zijn B-vitaminen essentiƫle onderdelen in het reguleren van de vetzuren en produceren van energie. De federale kantoor van Dietary Supplements moet vitamine B12 in voeding te handhaven goede rode bloedcellen vorming, neurologische functie en DNA-synthese. Vitamines B3 en B6 zijn geclassificeerd als hoofdhuid verkeer en dus haargroei te bevorderen.


gerelateerde artikelen