Diarree na een C-Section

March 23

Diarree na een C-Section

Bevalling, of via een keizersnede of vaginally, is nauw verbonden met incontinentie, zowel de urine als de fecale. Diarree is iets minder gebruikelijk onder vrouwen die een c-sectie hebben, maar het komt voor een verscheidenheid van redenen. 38 procent van de vrouwen in een grote studie gemeld volgens onderzoek gemeld in het tijdschrift "Verloskunde & Gynaecologie", het ontstaan van diarree problemen na een C-section. Het is een pijnlijke aandoening, maar u moet nooit aarzelen om het te vermelden op uw verloskundige, omdat in veel gevallen behandeling eenvoudig en zeer effectief is.

Diarree en fecale incontinentie

Diarree is wanneer u frequente, Losse stoelgang, maar een nauw verwante voorwaarde gemeenschappelijk na de zwangerschap incontinentie van de darmen is. Fecale of anale incontinentie is wanneer u lekken van ontlasting of gas of wanneer u frequente urgentie te doen, hebben zelfs als er geen werkelijke lekkage, omdat de spieren in de anus en de endeldarm niet kunnen de passage van ontlasting beheersen. Diarree kan leiden tot fecale incontinentie.

Zwangerschap problemen

De National Institutes of Health meldt dat een heleboel vrouwen C-section levering aanvragen omdat ze denken dat zij zullen vermijden incontinentie-problemen, maar het agentschap zegt er is geen overtuigend bewijs dat Cesareans deze bescherming bieden. Integendeel, de diarree of incontinentie vrouwen ervaring kan worden gerelateerd aan een aantal factoren, zoals hoe lang ze duwde terwijl in arbeid en hoe lang hun arbeid vorderde voordat ze hadden een C-section, alsmede andere factoren die doorgaans geassocieerd worden met de zwangerschap. Zwangerschap legt veel druk op het bekken verdieping, en sommige vrouwen ervaring orgel prolaps--het falen van de spieren te houden van een orgaan in zijn normale plaats-- en stress incontinentie dientengevolge.

Diarree na de bevalling

In het "Cesarean levering op maternale verzoek," gemeld het federale agentschap voor onderzoek van de gezondheidszorg en kwaliteit onderzoek op een kleine steekproef van vrouwen in die bijna 4 procent van de vrouwen die hun electiveCc-sectie gepland en had geen arbeid ging naar de ervaring van diarree. Bijna ontwikkeld 6 procent van de vrouwen die noodsituatie C-profielen, na een proces van arbeid, had anale incontinentie. In de "Luisteren naar Mothers" enquête uitgevoerd door bevalling verbindingen, meer vrouwen met C-secties rapporteerden darm problemen dan vrouwen die vaginally geleverd. Volgens de "International Urogynecology Journal" en "Pelvic Floor Dysfunction" journal zijn overgewicht, duwen voor ten minste twee uur en hebben al eerder verstopt risicofactoren voor postpartum fecale incontinentie maakt niet uit hoe een vrouw levert.

Antibiotica

Een andere reden vrouwen ervaring diarree na die een C-section te wijten aan de antibiotica is krijgen ze vóór en na de operatie. Voorafgaand aan een C-section, worden zwangere vrouwen gegeven antibiotica het risico van besmetting te verminderen. Bijna alle antibiotica kunnen leiden tot diarree. Dit is omdat zij de balans tussen de goede, of gunstig, bacteriën en schadelijke bacteriën verstoren. Door het vernietigen van beide soorten bacteriën terwijl het proberen om de bestrijding van infecties, kunnen antibiotica de bacteriën die resistent zijn tegen het antibioticum te groeien van controle. Ze produceren toxines die de muren van de darm beschadigen en een ontsteking veroorzaken. Daarnaast is het mogelijk extra antibiotica ontvangen na uw C-section als u een darm-schade geleden. Hoewel zeldzaam, kunnen perforaties en brandwonden van chirurgische instrumenten gebeuren. Behandeling vereist extra antibiotica, dat verhoogt het risico van diarree.

Behandeling van diarree

Als u permanente problemen beheersen van de bewegingen van uw darm hebt, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. U moet worden onderzocht om het uitsluiten van een ziekte die de mogelijke oorzaak van de diarree. Zodra u bent uitgeschakeld voor een meer ernstige aandoening, bestaan er verschillende mogelijkheden om het probleem onder controle, vermindering van de frequentie van ontlasting en de samenhang ervan te verbeteren. Uw arts kan voorschrijven een bulk-vormende laxerende en kun je dagelijks vezel supplementen. Bovendien, kan loperamide hydrochloride, gevonden in de over-the-counter geneesmiddelen zoals Imodium, verhogen de transittijd van darmen. Hierdoor kan de ontlasting te absorberen meer water en steviger geworden. Uw arts kan ook zet je door rectaal gevoeligheid en anale sluitspier krachttraining.


gerelateerde artikelen