Figuur 8 weerstand Band oefeningen

January 8

Figuur 8 weerstand Band oefeningen

Niet elke weerstand band oefening vereist werven en werven van elastische banden-- maar dat u voor sommige loops maken in de banden, die leiden vroegtijdige slijtage tot kunnen. Dat is waar "figuur eight" elastische banden komen. Ze zijn meestal korter dan reguliere elastische weerstand banden, en ze hebben meestal een handvat aan elk uiteinde van de "acht." Deze handgrepen voor gemakkelijk aangrijpend maken, en ze helpen ook de bands beschermen van uw schoenen wanneer u oefeningen been.

Been oefeningen

De beschermende grepen van de meeste weerstand van de cijfer-acht bands lenen themelves goed te been oefeningen zoals hip ontvoering, mule kicks en krullen hamstring. Als u wilt, hip ontvoering, plaats één voet in elke lus van de "eight"; staan op een voet, want je swing het andere been voorzichtig uit de buurt van uw lichaam, tegen de weerstand van de band.

Voor krullen hamstring, lus één uiteinde van de band rond een gladde, verticale steun--werkt de ronde poot van een stevig stuk van meubilair. Plaats je enkel in de andere lus en buig die knie, buigen het tegen de weerstand van de band.

Slip voor mule schoppen, een van de lussen rond één knie; knielen op het. Plaats je andere enkel via de vrije lus en strek je been achter je, net zoals een mule of paard doen zou wanneer schoppen.

Bovenlichaam oefeningen

Omdat cijfer-acht elastische banden zijn vaak korter is dan conventionele elastische banden, maken ze het veel gemakkelijker bovenlichaam oefeningen met een beperkt bereik van de beweging te doen. Bijvoorbeeld concentratie krullen: knielen of gaan zitten met een voet die verankering een van lussen van de band; de andere een pak en krullen omhoog richting je borst.

Cijfer-acht bands zijn ook goed voor het doen van de achterste deltaspier flyes: Houd een van de grepen van de band in elke hand, voor uw borst op over tepel niveau. De uiteinden van de band uit elkaar trekken en weer, alsof u uit te over je borst rekken waren. Zorg ervoor dat uw ellebogen bewegen tijdens deze oefening--als ze blijven zet je de verkeerde beweging doet.

Conventionele oefeningen

Ook kunt u cijfer-acht elastische weerstand banden voor vrijwel elke conventionele elastische weerstand oefening--zolang het niet nodig een uitgebreide bereik van de beweging. Elastische banden kunt uitlijnen als te ver uitgerekt--dus in plaats van het doen biceps krullen met beide handen tegelijk, staan in één lus van de band en doen krullen met slechts één arm tegelijk. Of vasthouden aan oefeningen die waarschijnlijk schade aan de band, zoals push ups, borst flyes, eenarmige triceps extensions en "wide grip" lat pulldowns gedaan zonder verankering van het midden van de band.

Food for Thought

Ongeacht welke vorm kunnen zij, zijn elastische weerstand bands echter in hun hart, gigantische elastiekjes. Dus voordat u begint uit te werken met uw band, kijkt het--vervolgens het strekken zich uit tot de volledige lengte en check it opnieuw. Als u ziet ieder inbreker, tranen, verkleuringen of enige andere duidelijke tekenen van slijtage, vervangen door de band meteen.


gerelateerde artikelen