Activiteiten voor inwoners van begeleid wonen

March 7

Activiteiten voor inwoners van begeleid wonen

Begeleid wonen gemeenschappen bieden een scala aan formele en informele activiteiten voor bewoners. De meeste staten mandaat activiteitenprogramma. De meeste gemeenschappen werknemer activiteit bestuurders die maken van fysieke, sociale en educatieve programma's voor bewoners om van te genieten. De bewoners van de rapporten van het "The Assisted Living Residence: A Vision voor the Future" 2008 boek met hogere cognitieve stoornissen hebben hogere betrokkenheid in gemeenschappen van het begeleid wonen dan in verpleeghuizen. Activiteiten zijn positieve ervaringen met de focus op wat elke persoon kunnen met succes volbrengen. Zoekt u een activiteitenkalender met één dag bij het bezoeken van een Gemeenschap voor meer informatie over het recreatieve programma.

Uitstapjes

Uitstapjes voor begeleid wonen bewoners geen hebben worden extravagante gebeurtenissen. Een snel bezoek aan een lokale bakkerij voor een kopje koffie of naar de plaatselijke bibliotheek voor een lezing zorg voor eenvoudige, leuke evenementen. Zorgen dat genoeg uitstapjes zijn gepland, zodat alle bewoners hebben de mogelijkheid om deel te nemen. Bewoners kunnen genieten van een bezoek aan een lokale botanische center of park. In plaats van zich te concentreren op loopafstand, brengen dekens en veel zitplaatsen voor bewoners om te ontspannen en te genieten van de buitenruimtes.

Levensvaardigheden

Hebben bewoners voelt nuttig en gevoel van eigenwaarde te verhogen door het betreffende leven vaardigheden kansen in de Gemeenschap van begeleid wonen. Hervatten reguliere routines bewoners eenmaal in hun eigen huizen gehouden website Agingcare.com suggereert. Vragen bewoners om deel te nemen in de tabel instellen voor het diner, polijsten zilverwerk of sorteren van Wasserij. Bewoners kunnen helpen bij huishoudelijke klusjes zoals stofzuigen, vegen en afstoffen. Tuinieren en opknoping Wasserij op een waslijn mogelijk ingezetenen aan het werk buitenshuis. Als de Gemeenschap heeft vragen huisdieren bewoners om te wandelen, het penseel of het voederen van dieren.

Koken en gesprek

Hebben bewoners deelnemen aan een kookles. Vraag het personeel van de voeding-afdeling om te helpen met de activiteit. Gemakkelijk-aan-volg recepten omvatten fruitsalades, cookies of andere desserts. Hebben alle ingezetenen die deelnemen in het maken van het recept en de verschillende varianten van de bemonstering. Verschillende koken onderwerpen te bespreken. Bewoners om advies vragen over koken nietje items zoals een Thanksgiving diner of hun favoriete recept. Herinneringen over favoriete voedsel in het verleden gemaakt.


gerelateerde artikelen