How to Cook ingevroren champignons

October 24

How to Cook ingevroren champignons

Champignons zijn niet meer alleen voor salade bars of topping hamburgers. Paddestoelen, naast het zijn heerlijke, verrassende nutritionele voordelen bieden, met koper, kalium, vitamine B en selenium. Met een pakket van bevroren paddestoelen in uw diepvriezer middelen kun je een lekker bijgerecht maken wanneer het hunkeren naar stakingen.

Stap 1

Plaats een koekepan op de middellange warmte. Verwarming van de pan leeg vet verspreiding gemakkelijker maakt en vermindert de kans op steken. Als u van een nonstick koekepan, nevel met een nonstick spray gebruikmaakt alvorens het op de brander; Dit beveiligt de nonstick coating.

Stap 2

Plaats uw boter in de koekenpan en swirl de koekenpan de boter over de bodem te verspreiden als het smelt. Kook de boter totdat het stopt schuimvorming en iets nootachtig ruikt. Met behulp van kamertemperatuur boter helpt; het smelt sneller. De vloeistoffen in kamertemperatuur boter zijn ook minder kans om te verbranden terwijl u voor de vaste stoffen in de boter wacht te vloeibaar.

Stap 3

Je paddenstoelen aan de gesmolten boter toevoegen. U hoeft niet te ontdooien de champignons voor koken ze; paddestoelen van nature bevatten veel water en het kleine beetje toegevoegd door ijs zal niet veel verschil maken. Gebruik een splatter scherm geval vocht zorgt ervoor dat de boter aan splatter, dat je handen of gezicht branden kan.

Stap 4

Kook de champignons, vaak, roeren totdat het grootste deel van de vloeistof is verdampt, voeg dan de sjalotten en kok voor een paar minuten meer. De champignons worden gedaan wanneer de lente-uitjes doorschijnend zijn, er geen zichtbaar vocht is en de paddestoelen hebben verduisterd in kleur. Niet laten zwart; u bent op zoek naar medium-bruin. Champignons, zwarte paddestoelen worden gebrand.

Stap 5

Garneren en serveren. Breng de paddestoelen op een portie plaat en strooi de peterselie over de top. Serveer warm.

Tips

  • Half ounce toevoegen of zo van boschampignons aanzienlijk verdiept de textuur van gebakken champignons.
  • Champignons zijn een uitstekende bijgerecht te serveren met aangebraden vleesgerechten zoals biefstuk, Turkije hamburgers of kip schnitzels. U kunt ook de champignons aan top broodjes. Met behulp van een dunne laag mayonaise of olie wordt voorkomen dat alle resterende paddestoel vloeistof inweken van het brood.

Wat die u nodig hebt

  • Koekepan
  • Splatter scherm
  • 1 tbsp. boter
  • Hittebestendige rubberspatel
  • 2 kopjes bevroren paddestoelen
  • 2 tbsp., fijngehakte sjalotjes
  • 2 tbsp., fijngehakte verse peterselie
  • Portie schotel

gerelateerde artikelen