Front Squat vs. Back Squat opleiding

December 31

Front Squat vs. Back Squat opleiding

Of u uw benen voor Toon, massa of sterkte opleiding, zijn squats de enkele meest productieve training die u in uw workouts opnemen kunt. Vele variaties voor deze oefening bestaan, en ze kunnen worden uitgevoerd met verschillende soorten verzet variërend van uw lichaam gewicht of weerstand bands tot zware halters en halters geladen met honderden ponden. Voor degenen serieus over de opleiding van hun benen, de twee meest populaire varianten van deze oefening zijn de traditionele barbell terug squat en de front squat.

Terug Squat beweging

Front Squat vs. Back Squat opleiding

Met een gewicht-geladen barbell over de rug van uw schouders rust, met uw voeten schouderbreedte uit elkaar staan en de bar met beide handen greep. Verschuiving uw gewicht in uw hakken en gedrongen omlaag totdat de toppen van je dijen net onder de toppen van je knieën zijn. Rijdt je hielen naar beneden in de vloer en uitbreiden van uw benen totdat u staan weer rechtop. Houd uw core verstijfd en je rug recht gedurende de volledige beweging.

Terug Squat voordelen

De back squat is de enige grootste massa-gebouw oefening, en het is een full-body samengestelde beweging. De quadriceps, hamstrings, gluteus spieren, erector spinae, gastrocnemius, soleus, adductor en buikspieren aan te spannen alle worden getraind met deze één oefening. Terug squats kunnen worden uitgevoerd met lichte gewicht voor toning en definitie of zwaarder gewicht voor zowel opbouw van massa en macht doelen. Ongeacht iemands fitness-doelen, terug kraakpanden vaak zijn beschouwd door atleten en trainers als de ultieme been oefenen.

Front Squat beweging

Front Squat vs. Back Squat opleiding

Staan met een gewicht-geladen barbell rusten op de toppen van uw voorste deltoides, of de voorste delen van je schouders, voor uw nek, met je handen voor je gekruist en pakkende de bar. In deze positie, moeten je ellebogen wijzen direct voor u. Uw voeten moeten schouderbreedte uit elkaar. Houden van uw kern verstijfd en je rug zijn verticale, squat naar beneden tot de bovenkant van je dijen net onder de toppen van je knieën. Verlengen van je benen en opstaan, terug te keren naar de beginpositie.

Front Squat voordelen

Terwijl het front squats niet gericht zijn op de hamstrings en de gluteus spieren zoals direct als Terug squats, ze de opleiding op alle drie hoofden van de quadriceps spitsen. Om die reden voeren veel kracht atleten front squats als een ondersteunende oefening. Een ander voordeel van de front squat is dat, aangezien de barbell wordt ondersteund voor de nek, de romp meer verticale blijft, minder stress op de onderrug te brengen. Sommige atleten is echter van mening dat ter ondersteuning van de halter op de voorkant van de schouders ongemakkelijk of zelfs pijnlijk is.


gerelateerde artikelen