AMLA haar olie voor snelle haargroei

January 3

AMLA haar olie voor snelle haargroei

Volgens Ayurveda filosofie, amla heeft uitstekende verjongende eigenschappen en is favoriet bij de behandeling van aandoeningen van de dosha pitta, de levenskracht of de vooraf bepaalde kenmerken van een individu met betrekking tot de geest, lichaam en geest.

Haar gezondheid

AMLA haar olie voor snelle haargroei

AMLA is bekend dat het stimuleren van de haarfollikel ter bevordering van de groei. Het voedt de haarschacht, kracht en glans, toe te voegen en reinigt de hoofdhuid om te voorkomen dat de roos, een perfecte omgeving voor lang en gezond haar.

Bron

AMLA haar olie voor snelle haargroei

De amla-vrucht is ook bekend als de Indiase kruisbes (Emblic myrobalanen) en komt uit de boom van de amalaki van oorsprong uit India's tropische subcontinent. Alle delen van de boom met inbegrip van de schors worden gebruikt om de verschillende aandoeningen. De amla-vrucht is rijk aan vitamine C en antioxidanten.

Zelfgemaakte

AMLA haar olie voor snelle haargroei

AMLA olie is zeer eenvoudig te maken. U kunt de verse groenten of het poeder gebruiken. Beide artikelen kunnen worden gekocht bij de meeste Indiase kruidenierszaken. Als met behulp van het fruit, het in kleine blokjes gesneden en dan laat het drogen voordat het mengen met fenegriek poeder en olie te maken een pasta. Verwarm de ingrediënten in een pan tot brown; Wees voorzichtig niet te branden. Laat het afkoelen en zeef vervolgens het mengsel, overdracht van de amla olie in containers. De olie moet goed voor ten minste twee weken. Als het poeder, weken 's nachts in warm water alvorens de fenegriek en olie te maken van de pasta. U kunt castor, kokosnoot of een andere olie van keuze.

AMLA producten

AMLA haar olie voor snelle haargroei

Koop voorgemengde amla olie uit een Indiase kruidenierszaken of online. Producten die beschikbaar zijn variëren in duisternis, met een keuze van henna ter verbetering van de grijs-kleuren kenmerken en aloë vera voor extra conditionering. Het nadeel van voorgemengde amla is integratie van kunstmatige geurstoffen en minerale oliën die verstoppen poriën op de hoofdhuid, leiden tot irritatie. Minerale olie kan ook bijdragen aan acne. AMLA wordt toegediend in de meeste haarverzorgingsproducten in India, en kan worden gevonden in shampoos en conditioners.

Pre Shampoo

AMLA haar olie voor snelle haargroei

Shampoo kan vrij worden drogen, strippen weg een overmaat van natuurlijke oliën uit de haarschacht en verlaten van haar droog en saai. Voor extra bescherming voor u reinigen, amla olie, ervoor te zorgen dat uw haren grondig is bekleed van toepassing. Houd het 's nachts, dan in de ochtend shampoo zoals gebruikelijk. Je haar moet voelen zacht en glanzend, minder gevoelig voor breuk. Hierdoor zal je haar langer groeien.

Conditioner

Voor de behandeling van een airconditioning, verwarmde amla masseer in je haar en hoofdhuid, dek af met een plastic dop en zitten onder een stoomboot of droger voor 20 minuten. Het masseren effect zal verbetering van de circulatie en steun in haargroei zoals de olie voedt en de haarschacht versterkt. Als alternatief kunt u wikkel uw haar in een verwarmde, vochtige handdoek voor vergelijkbare resultaten. Spoelen en stijl het zoals gewoonlijk. Amla dagelijks gebruiken om glans en voorwaarde te handhaven. Breng een kleine hoeveelheid om je handpalmen en gelijkmatig verdelen in je haar, met bijzondere aandacht voor de uiteinden. Dit 's nachts doen. Wikkel uw haar in een satijn sjaal of motorkap het en uw kussens beschermd te houden. Je haar stylen zoals gebruikelijk in de ochtend.


gerelateerde artikelen