Alternatieven voor Chemo

April 11

Alternatieven voor Chemo

Succesvolle behandeling van kanker kan chemotherapie medicijnen om te doden van kankercellen bevatten. Helaas, chemotherapie ook gezonde cellen doodt en zorgt ervoor dat allerlei bijwerkingen, zoals misselijkheid en braken, haaruitval, vruchtbaarheid en geheugenproblemen, seksuele bijwerkingen en wijzigingen in de mond en huid. Sommige kankerpatiënten zoeken alternatieven voor chemotherapie om te voorkomen dat de bijwerkingen van traditionele chemotherapie.

Behandeling met insuline potentiëring

Hoewel potentiëring behandeling met insuline of IPT, het gebruiken van chemotherapie, is het gebruik veel minder dan in traditionele chemotherapie. IPT combineert chemotherapie met insuline, die wordt beschouwd als het vergroten van de doeltreffendheid van chemotherapie drugs door receptoren op kankercellen ontvankelijker te maken. Bijwerkingen van IPT zijn zwakte, verwarring, snelle hartslag, zweten, aanvallen, schade aan de hersenen of overlijden ten gevolge van insuline reactie. Volgens de American Cancer Society bestaan geen gepubliceerde wetenschappelijke gegevens om te bewijzen de effectiviteit van IPT voor de behandeling van kanker.

RNA zuur interferentie therapie

RNA zuur interferentie therapie, ook wel genoemd RNAi therapie, biedt nieuwe medicatie klassen verschillende van de meest actuele drugs, omdat ze geen kleine moleculen of antilichamen. Een bedrijf heeft ontwikkeld een RNAi therapeutische drug targeting op een verscheidenheid van lever kanker en tumoren, die als een alternatief voor chemotherapie fungeren zou. De drug voorkomt zowel de proliferatie van de tumor en de groei en, vanaf 2010, goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration om te beginnen fase I menselijke klinische proeven.

Vitamine C therapie

Kankerpatiënten kunnen kiezen voor het ontvangen van intraveneuze vitamine C als een alternatief voor chemotherapie. Deze behandeling werkt door de invoering van hoge dosissen vitamine C, die weefsels, het nabootsen van de actie van chemotherapie drugs kan oxideren. Patiënten krijgen dagelijkse behandelingen voor een periode van drie weken om te bereiken van plasma niveaus hoog genoeg is om kankercellen te doden. Bijwerkingen zijn vermoeidheid en verhoogde vloeistof accumulatie in sommige patiënten. Geen wetenschappelijk bewijs bestaat om aan te geven van de doeltreffendheid van deze behandeling.


gerelateerde artikelen