Uitgebreide regels voor honkbal

March 23

Uitgebreide regels voor honkbal

Sommige honkbal regels, zoals de designated hitter, zijn vrij modern. Anderen dateren uit het begin van het spel in de 19e eeuw. Of ze nu jong of oud, helpen baseball's regels maken het spel een van de meest populaire sporten in de Verenigde Staten. Major League Baseball heeft uitgebreide regels die de fundamenten van het spel vormen instellen.

Veld

Een honkbalveld beschikt over vier honken verspreid 90 benen uit elkaar en vormen een vierkant. Home plate is een vijf-zijdige rubber plaat met schuine terug zijden die in een punt ontmoeten, wat resulteert in een hoek van 90 graden. Foul lijnen doorlopen van de twee achterste zijkanten van de plaat in het outfield muur. Elke bal raken buiten deze lijnen wordt beschouwd als smerig. Linksom vanaf thuisplaat uitvoert, worden de resterende grondslagen aangeduid als eerste, tweede en derde honk, respectievelijk. Een verhoogde werper heuvel, met een rechthoekige rubber plaat op de top, ligt in het midden van het infield.

Spelers

Elk team wordt negen spelers in het veld wanneer ze niet op de BBT. Een speler moet gooien en moet men achter de plaat te vangen van de standplaatsen. Elke speler zelf wordt ook vermeld in de slagvolgorde van het team voor de wedstrijd. Spelers moeten bat in de volgorde die worden weergegeven. In competities met een designated hitter regel, kan een aangewezen speler die in het veld wordt niet afgespeeld in plaats van een van de veldspelers bat. Een speler die niet in het spel kan invoeren als invaller op elk gewenst moment de bal niet in het spel is. De speler die het spel verlaat, kan niet terugkeren.

Innings

Spelspel is verdeeld door innings. Elk team vleermuizen eenmaal in elke inning en probeert punten te scoren zo veel mogelijk voordat maken drie nullen. Het team met de meeste punten na negen innings is de winnaar. Een extra inning wordt gespeeld als het spel is gebonden na negen innings. Het team dat de extra inning de meeste punten scoort wint het spel. Extra extra innings worden gespeeld als het spel gebonden blijft.

At-Bats

De werper staat op de heuvel, terwijl elke hitter naast de thuisplaat staat. De werper gooit de bal richting de slagman, die probeert om de bal met een houten of metalen vleermuis. Als het veld boven de plaat is en ook hoger dan de holte onder de slagman de knieschijven, en lager dan het middelpunt tussen de bovenkant van de schouders van de slagman en de bovenkant van zijn uniform broek reist, is de toonhoogte in de slagzone; Als de slagman niet swing op het bal, is de toonhoogte een staking. Werpers bereiken ook stakingen toen een slagman op de bal en de mist swingt, of slaat een foul bal die door een is niet gevangen. Een slagman met drie stakingen is uit, maar een slagman met twee stakingen die schommels en hits een foul bal die niet worden tegengehouden is niet met een derde belast staking. Een worp die uit de slagzone reist is een bal, op voorwaarde dat het beslag niet swing. Als de werper vier ballen op een slagman gooit, krijgt de slagman eerste honk met een vrije loop.

De bal brengen in het spel

De verdediging kunt bereiken outs door opvallende slagmensen uit, door het vangen van een geslagen bal in de lucht en van de fielding een bal van de grond en het gooien van de bal naar het eerste honkman--de velder die eerste honk--raakt voordat de loper het honk raakt. Een slagman die een bal die landt op eerlijke grondgebied en bereikt eerste honk slaat voordat een hit worden geslingerd wordt toegekend. Het beslag dan wordt een loper en kan vooraf om het tweede, derde of home--in die volgorde--op eigen risico. Als hij gecodeerd door de bal terwijl het niet aanraken van een base is de loper uit. Een fair-bal raken over het outfield hek is een home run; de slagman en alle lopers zijn toegestaan te scoren ongehinderd.

De honken lopen

Base lopers proberen om elk gewenst moment een geslagen bal landt in goed gebied, of na een bal is gevangen. Lopers kunnen ook proberen een honk te stelen door draaien als de bal wordt geworpen en bereiken van het volgende honk zonder door de bal worden gelabeld. De catcher probeert om te voorkomen dat een te stelen door het vangen van de toonhoogte en het gooien van de bal naar de honk voordat de loper komt. Als een loper op het eerste honk toen de slagman slaat een bal die op eerlijke grondgebied landt, wordt de loper gedwongen om te proberen te schuiven naar het volgende honk. Als een velder met de bal tweede honk aanraakt voordat de loper aankomt, is de loper uit. Als lopers zowel de eerste als de tweede bases bezetten, gedwongen beide lopers om vooruit te gaan. Als lopers alle drie basen bezetten, zijn alle drie lopers gedwongen om vooruit te gaan.


gerelateerde artikelen