Acidophilus en zure terugvloeiing

September 21

Acidophilus en zure terugvloeiing

Acidophilus is een probiotische die mensen voor een verscheidenheid van voorwaarden gebruiken, met inbegrip van problemen met de spijsvertering, zoals zure terugvloeiing of gastro-oesofageale refluxziekte, want het is een natuurlijke, goedkope manier om te helpen verminderen en voorkomen van de symptomen van deze voorwaarden. Zoals altijd, spreken met uw arts voordat u alle huismiddeltjes probeert, vooral als uw zure terugvloeiing is een chronische of ernstige.

Begrip zure terugvloeiing

Zure reflux treedt op wanneer de spier van de sluitspier onderaan de slokdarm verzwakt of niet strak genoeg sluit. Hierdoor een terugvoer van de inhoud van de maag in de slokdarm. De allergieën van het voedsel, bacteriële overgroei in de darmen, en voedsel gevoeligheden kunnen ook reflux veroorzaken. Daarnaast kan gas drukt tegen de sluitspier en toestaan van maagzuur te reizen back-up in de slokdarm en de keel. De symptomen van reflux kunnen misselijkheid, oprispingen, hoesten, een branderig gevoel in de borst, apen eten en een zere keel omvatten.

Wat Acidophilus Is

Acidophilus is een soort gezonde bacteriën die in het lichaam--typisch woont, het leeft in de darmen. Deze bacteriën vermindert zure terugvloeiing door Netwerktaakverdeling het zuur gehalte in je lichaam. Het kan ook helpen terugvloeiing door preventie en vermindering van de groei van gevaarlijke of schadelijke bacteriën in de darmen en de maag. Acidophilus biedt ook uw lichaam enzymen die helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en kan helpen gemak zure reflux symptomen.

Gemeenschappelijke bronnen

U vindt acidophilus in zuivelproducten zoals yoghurt, kefir en melk met L. acidophilus toegevoegd. De soja producten tempeh en miso zijn ook goede bronnen van acidophilus. Bovendien, acidophilus komt voor in voedingsmiddelen zoals tomaten, uien, bananen, gerst, knoflook, honing en tarwe, en u vindt het ook in tablet of capsule vorm. Hoewel acidophilus niet een specifiek aanbevolen dosering hoeft, suggereert de Universiteit van Maryland Medical Center dat je tussen 1 en 15 miljard kolonie-vormende eenheden van acidophilus dagelijks nemen.

Beschouw dit

De FDA is niet goedgekeurd acidophilus zure terugvloeiing behandelen, dus spreken met uw arts voordat u vervangende acidophilus voor over-the-counter of zure terugvloeiing voorschriftmedicijnen. U ziet mogelijk bijwerkingen zoals gas of opgeblazen gevoel voor een paar dagen na het consumeren van acidophilus. U ondervindt van ontsteking van het gezicht of ontwikkelen van kasten, moeilijk ademhaling of zwelling van de keel, de tong en de lippen na het nuttigen van acidophilus ontwikkelen, dan onmiddellijk een arts raadplegen, aangezien deze tekenen van een ernstige allergische reactie zou kunnen zijn.


gerelateerde artikelen