Wat vloeibare voeding moet ik gebruiken voor vijf dagen om Jumpstart een dieet?

August 12

Wat vloeibare voeding moet ik gebruiken voor vijf dagen om Jumpstart een dieet?

Vloeibare diëten zijn eeuwenlang gebruikt in religieuze en culturele praktijken te reinigen van organen en te zuiveren van de ziel. In de moderne samenleving, vloeibare diëten geworden populaire snel afslanken regimes. Een vloeibaar dieet kan jumpstart uw doelstellingen van het gewichtsverlies, maar je kan weer alle de ponden u verloren en eventueel meer---zelfs als u op de vloeibare voeding voor slechts vijf dagen. Sommige vloeibare diëten bieden meer voeding dan anderen.

Vloeibare diëten ontbreken voeding van andere gewichtsverlies plannen

Vloeibare diëten bevatten weinig calorieën---meestal minder dan 800---dus het is onmogelijk om het verkrijgen van voldoende voeding op om het even welk van hen. Diëtisten in het algemeen eens dat je ongeveer 1500 calorieën, afgeleid van een verscheidenheid van levensmiddelen, te verkrijgen van de juiste voeding nodig. Een goede richtlijn is het United States Department of Agriculture voedselpiramide dat suggereert eten elke drie porties fruit en groenten, zes porties van korrels, twee tot drie porties zuivelproducten en 6 oz. van vlees. Als u Kies vetarme melkproducten, mager vlees en sommige van uw proteïne te verkrijgen van vetvrij peulvruchten, kunt u al uw dagelijkse voeding in 1500 calorieën. Je zou verliezen ongeveer 1 pond per week op het USDA dieet en ongeveer 2 kg per week op een vloeibaar dieet.

Master Cleanse

Sommige vloeibare diëten, zoals de Master Cleanse, beloven veel groter gewichtsverlies resultaten---tot 20 kg in twee weken. Maar een groot deel van het gewichtsverlies is afgeleid van het reinigend effect van het dieet, bedoeld om het reinigen van uw dikke darm. De Master Cleanse, ook bekend als de limonade dieet, gaat drinken 8 kopjes voor een andere drank met water, citroensap, ahornsiroop en cayennepeper. Het dieet biedt lichte voeding en ongeveer 800 calorieën, allermeest zij vanuit de ahornsiroop.

SAP diëten

SAP diëten verstrekken meer voeding. Dit dieet gaat drinken vloeibaar versies van veel groenten en wat fruit. Het kiezen van een verscheidenheid van groenten en fruit zal verhogen uw voeding quotiënt. Citrusvruchten en bessen bevatten vitamine C en kunnen ook stimuleren uw stofwisseling, volgens Leslie Beck, een Canadees geregistreerde diëtist. Broccoli, genaamd "een bijna perfecte groente" door de "New York Times," kan ook verbeteren je immuunsysteem en open uw ademhaling passages. Beck zegt ook groene groenten en zoete aardappelen bieden hoge niveaus van antioxidanten.

Vloeibaar eiwit diëten

Vloeibaar eiwit diëten kunnen u vol gevoel langer houden. Vloeibaar eiwit diëten betrekken drinken commercieel bereid of zelfgemaakte dranken die functie melk, wei of soja eiwit poeder. Een studie uitgevoerd door M. Noakes en andere Australische onderzoekers vond dat eiwitdranken grotere verzadiging dan dranken geconsumeerd in andere vloeibare diëten verstrekt. Deelnemers aan de studie, gepubliceerd in het "Azië Pacific Journal of Clinical Nutrition" in 2008, dronk een hoog koolhydraat drankje of een eiwitrijk drankje. Degenen die dronk eiwit shakes voelde minder honger maar verloor ongeveer evenveel gewicht als degenen die de hoge koolhydraten dranken dronken. Het mengsel van de limonade in de Master Cleanse zou in aanmerking komen als een hoge koolhydraten drankje. SAP diëten bevatten meer koolhydraten dan eiwitdranken.

Overwegingen

Als u problemen ondervindt bij het steken met een vloeibaar dieet, is dit een goede zaak. Uw stofwisseling vertraagt in reactie op de verminderde calorie-inname en blijft langzaam voor zolang u op de vloeibare voeding blijft. Wanneer u weer normaal eten start, uw traag metabolisme kan niet overweg met de plotselinge toevloed, en je bent waarschijnlijk te winnen gewicht sneller dan je verloren. Hoofdpijn, misselijkheid, kriebels en honger pangs zijn veelvoorkomende neveneffecten van vloeibare diëten. Diëten die ernstig calorieën beperken moeten niet worden gedaan zonder medisch toezicht.


gerelateerde artikelen