De Carb telling van een Bagel

July 3

De Carb telling van een Bagel

Als je korte op tijd in de ochtend, dient een bagel als een handige ontbijt eten. Als je intentie op het volgen van een koolhydraatarm dieet, echter, is dit gebakken traktatie niet noodzakelijkerwijs ideaal. Ongeacht hun specifieke aard bevatten bagels veel koolhydraten.

Vlakte Bagels

Veel standaard rassen van gewone bagel hebben tientallen van de koolhydraten. Een bagel 3.5-ounce tarwe bevat 48 gram koolhydraten. Een 3.7-ounce haver zemelen of ei bagel elke heeft 56 gram koolhydraten.

Op smaak gebrachte Bagels

Verwachten een smaak bagel bevatten ongeveer evenveel koolhydraten. Een 3.7-ounce kaneel-rozijn bagel heeft 58 gram koolhydraten, die ligt iets hoger dan een gewone bagel. Een 3.7-ounce bagel gegarneerd met maanzaad, sesamzaad of UI vlokken bevat 53 gram koolhydraten.

Bagel Ontbijt Sandwiches

Grijpen een ontbijt broodje op een bagel op een fast-food restaurant geeft u aanzienlijk meer calorie├źn dan het consumeren van een bagel naturel of smaak, maar zal niet ervaren een grote toename van de koolhydraten. Een bagel geladen met ham, ei en kaas bevat 52.4 gram koolhydraten, terwijl een bagel met ei, kaas en een worst patty heeft 49.6 gram koolhydraten. Met een stukje biefstuk in plaats van ham of worst heeft de ontbijt-sandwich 58,4 gram koolhydraten.

Omhoog het kleden van uw Bagel

Verspreiding van een topping op uw bagel standaard verhoogt de carb graaf tot wisselend. Twee eetlepels magere roomkaas voegt slechts 2,4 meer gram koolhydraten aan de bagel, maar 2 eetlepels pindakaas verlaagd vetgehalte verhoogt de maaltijd de koolhydraten tellen van 12,8 gram. Twee eetlepels van jam of preserves voegt een extra 27.5 gram koolhydraten aan de bagel.


gerelateerde artikelen