Nylon vs. katoenen slipje

September 19

Nylon vs. katoenen slipje

Kleding is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven, want het is een essentieel element in het proces van dagelijkse voorbereiding. Het soort ondergoed dragen u, of in dit geval het soort weefsel, is net zo belangrijk als andere artikelen van kleding. Twee van de meer populaire ondergoed stoffen beide hebben voor- en nadelen, zo Ontdek hoe katoen en nylon stapel tegen elkaar alvorens u beslist.

Nylon Pros

Voordat u besluit te kopen van een nieuw paar slipje-- of een paar--u wilt weten wat de stof doet en niet doet. Dit is het geval voor nylon slipjes, die een goedgekeurde stof om verschillende redenen. Een van de beste kenmerken over vele nylon slipjes is dat sommige de mogelijkheid hebben om de pit vocht weg van het lichaam, meer in het bijzonder het kruis gebied. Bijvoorbeeld, als u beschikt over een regelmatige workout routine die maakt dat je te veel zweten, nylon slipjes die het gebied houden zal droog als mogelijk.

Nylon Cons

Terwijl nylon slipjes met succes vocht weg van het kruis gebied pit, hebben ze ook een paar kenmerken die minder dan aantrekkelijk zijn. Bij het vergelijken van nylon slipjes die gemaakt van katoen, is een van de belangrijkste factoren om te overwegen dat nylon niet zo goed met de natuurlijke beweging van het lichaam, waardoor het rijden omhoog te verschuiven. Bovendien, lopen sommige stijlen het risico van het vasthouden aan uw achterzijde en kruis gebied als de geringste beetje vocht plaatsvindt. Nylon slipjes kunnen ook warmte, waardoor ze bindend, onhygiƫnische en ongemakkelijk in de warmere maanden houden.

Katoen Pros

Katoenen stof is lichtgewicht, ademend en een van de belangrijkste stoffen gebruikt voor slipje. Katoenen slipje hebben nogal wat dingen die hen een aantrekkelijk ondergoed keuze over nylon maken. Katoenen slipje zijn zeer comfortabel omdat ze moeiteloos met uw natuurlijke lichaamsbeweging, bewegen dus rijden omhoog en verschuiven beperkt is. Katoenen stof slipje zijn ook lichtgewicht, bijna als een huid tweede voor je achterste en verhoging van het comfortniveau. Deze lichtgewicht karakteristiek is ook ideaal voor de warmere maanden, wanneer u minder kleren te dragen. Veel ondergoed stoffen hebben een katoen Kruis genaaid in hen, want katoen ademend en zeer sanitaire is. Hierdoor is de ruimte om te ademen in plaats van verstikkende en vangen van vocht in het gebied.

Katoen tegens

Het is belangrijk om te weten dat wat maakt ze de keuze van een goede ondergoed is ook wat maakt hen minder wenselijk. Niet alle katoen is lichtgewicht, sommige is ronduit zwaar, wat betekent dat wanneer het nat met vocht het problematisch zou kunnen zijn. Als de katoen in uw ondergoed zwaar is, kon het vasthouden aan u, omdat het een heleboel zweet absorbeert. De sweatier krijgt, de kans op irritatie toeneemt, die leiden ongemak, jeuk of zelfs besmetting tot kan.


gerelateerde artikelen