Voedingswaarde-informatie voor 3 Musketiers Fun-grootte

December 6

Een 3 Musketiers bar is beroemd om zijn verpakt met noga. De fun-grootte bar is goed voor de kous vulling op Kerstmis, verpakking in Pasen manden en distribueren op Halloween nacht. Als u een chronische snacker, de leuke grootte misschien wel precies wat je nodig hebt om de rand opstijgen uw honger.

Betekenis

De 3 Musketiers fun-grootte bar misschien niet groot, maar het bevat een hoog gehalte aan koolhydraten. Een bar heeft 11 g. koolhydraten zijn de macronutriënten verantwoordelijk voor de juiste zenuwstelsel functie en energie. Hoewel de balk hoog in koolhydraten is, bevatten geen van hen voedingsvezels, die vaak in fruit, groenten, volle granen en peulvruchten volgens de Mayo Clinic gevonden wordt. Fiber helpt u opvullen, en het bevordert ook de regelmatigheid van de darm. Als u probeert te verhogen van uw inname, zich bewust van te zijn dat de 3 Musketiers zal niet leveren.

Grootte

Een fun-grootte 3 Musketiers komt overeen met 45 g. De hele bar komt uit op 63 calorieën. Dit klinkt misschien niet zo veel, maar als je drie of meer bars in één zitting eet, het kan oplopen. Als u probeert om gewicht te verliezen bijvoorbeeld, wees u bewust van uw dagelijkse inname van balken.

Effecten

Vet komt in de vorm van verzadigde of onverzadigde. Onverzadigd vet is gunstig voor het lichaam en verzadigd een probleem stelt. Eten van te veel verzadigd vet zorgt ervoor dat een zachte, wasachtige substantie, de zogenaamde "cholesterol" te bouwen in de slagaders, die verhoogt het risico voor hart-en vaatziekten volgens de National Institutes of Health. Een fun-grootte bar bevat 1 g verzadigd vet en 2 g totale vetgehalte. Op soortgelijke wijze als de calorietelling, zich bewust zijn van hoe vele bars je eet gedurende de dag uw vetopname om laag te houden.

Suikergehalte

Suiker en koolhydraten gram meestal hand in hand gaan als het gaat om voedsel en dranken. De 3 Musketiers heeft 10 g suiker per bar. In tegenstelling tot andere producten is er geen hoge fructose corn stroop. Dit wordt gemaakt door het veranderen van de suiker in maïzena aan fructose volgens de Mayo Clinic. Het gemeenschappelijk belang met hoge fructose corn stroop is dat het tot obesitas leiden kan. Is dat de 3 Musketiers is het gratis, moet u gewoon over ongerust maken hoeveel je gedurende de dag eet.

Preventie/oplossing

Natrium is een elektrolyt dat de hoeveelheid bloed in het lichaam regelt. Mensen die hoge bloeddruk hebben moeten rekening houden met hoeveel natrium zij deelnemen omdat het vasthouden van water, die invloed van de bloeddruk kan veroorzaken. Een fun-grootte 3 Musketiers bevat 28 mg. het verminderen van de hoeveelheid natrium die je verbruikt kan helpen lagere hoge bloeddruk of Voorkom het uit ontwikkelingslanden in de eerste plaats, volgens de American Heart Association. Een gezonde normale inname is 1.500 mg per dag of minder. Houd dit in gedachten wanneer u uw bars eet.


gerelateerde artikelen