Welk voedsel om te eten voor Hyperacidity

November 26

Welk voedsel om te eten voor Hyperacidity

Hyperacidity geeft aan dat de weefsels en vloeistoffen in je lichaam zuurder dan ze zou moeten zijn. In feite, afgezien van uw maag en een aantal andere gebieden, is je lichaam geëvolueerd tot functie efficiëntst onder alkalische omstandigheden. Alkaliteit van uw weefsels is vaak synoniem met gezondheid omdat veel pathogenen en ziekten, waaronder kanker, niet kunnen overleven of in een alkalisch omgeving floreren. De standaard Amerikaanse dieet bevat veel verzurende voedingsmiddelen die bijdragen tot de hyperacidity en kunnen bijdragen aan verschillende ziekten. Sommige voedingsmiddelen, voornamelijk verse groenten en fruit, verminderen van zuren en alkaliteit te bevorderen.

Hyperacidity vs. acidose

Hyperacidity van het eten van zure voedingsmiddelen wordt het niet herkend als een ziekte of een ernstige aandoening door de medische gemeenschap. Acidose is een medische aandoening die naar overmatige zuur in lichaamsvloeistoffen verwijst, maar de oorzaken ervan zijn vermeld als problemen met de ademhaling, nierfunctie, diabetes, lever mislukking, drug toxiciteit, alcoholmisbruik en ernstige uitdroging. Hyperacidity, echter verwijst naar overmatige zuur in uw weefsels en vloeistoffen uit voedingsbronnen, inclusief frisdrank, koffie, eiwitrijk consumptie en geraffineerde suikers zoals hoge fructose corn stroop.

Zuurgraad

Zuurgraad in uw lichaam en in laboratoria wordt gemeten met de pH-schaal, een logaritmische meting van de hoeveelheid waterstof-ionen in een oplossing. Hoe hoger de waterstof concentratie, de zuurder die de oplossing is en hoe lager de toegewezen pH-waarde. Bijvoorbeeld, heeft het hydrochloric zuur in je maag een pH die van 2 tot 4 meestal varieert, hoewel uw bloed moet worden gehandhaafd dicht bij een pH van 7,4. De pH-schaal varieert van nul tot en met 14, met 7 beschouwd als neutraal. Meest biochemische reacties in je lichaam vereist alkalische omgevingen tot efficiënt optreden hoewel lichte zuurgraad voor korte perioden optimaal voor de activiteit van de zenuwen, hormonen en neurotransmitters in de hersenen is.

Alkalisch voedsel

Vrijwel alle verse groenten en fruit hebben alkaliserende effecten op je lichaam omdat ze kunnen doneren van elektronen aan de waterstof-ionen in zure oplossingen en hen te neutraliseren. Volgens "Superfoods: de gezondste voedingsmiddelen op de planeet" door Tonia Reinhard zijn de meest alkaliserende vruchten zure kersen, watermeloen en citrusvruchten, met name citroenen en limoenen, terwijl selderij, alfalfa, waterkers en tarwegras het meest alkaliserende groenten. Veenbessen, bosbessen en overdreven rijpe bananen zijn over de enige vruchten die worden beschouwd als licht zuur. Zuivelproducten kunnen neutraliseren zuur in je maag, maar de inhoud van hun vet en eiwit kan leiden tot de verzurende gevolgen wanneer geconsumeerd in grote hoeveelheden. Alle dierlijk eiwit heeft zure effecten in grote hoeveelheden, maar met mate, het wordt beschouwd als onderdeel van een gezond dieet. In het algemeen, moet alkaliserende voedingsmiddelen ongeveer 75 procent van uw dieet vertegenwoordigen. De meest alkaliserende dranken zijn gezuiverd water en vers geperst fruit en groentesappen.

Enige verwarring

Vergeet niet dat het zuur effect van een levensmiddel binnenkant van je lichaam is vaak niet gerelateerd aan de smaak. Citroenen bevatten bijvoorbeeld citroenzuur en ascorbine zuur en smaak zeer zure vanwege hun zuurgraad, maar zodra verbruikt, hebben zij alkaliserende effecten. Bovendien, watermeloen proeft heel lief, maar is een alkaliserende fruit ook.


gerelateerde artikelen