Yoga & Foot Pain

August 26

Yoga & Foot Pain

Verschillende stijlen van yoga zijn populair in de Verenigde Staten, met inbegrip van Ashtanga Vinyasa, Iyengar, Anusara, Kundalini en anderen. Sommige yoga stijlen bevatten een krachtige reeks van gekoppelde poses genoemd de Zonnegroet, waarvoor intensivering of terug springen en de landing op de pads van de tenen. Deze actie kunt mond pijn. U kunt verminderen en elimineren van mond pijn door het veranderen van uw stijl van yoga.

Overgangsperiode bewegingen kunnen maken Foot Pain

Een actieve Zonnegroet vereist springen terug in een lage pushup positie in Four-Limbed personeel pose of Chaturanga Dandasana. Vanaf dat moment je de overgang van de stootkussens van de tenen, kantelen van je tenen zo slechts de toppen van je voeten de vloer raken. Deze twee overgangen maken de meeste voet-pijn in yoga beoefenaars. Daarnaast kunnen je schoenen je voeten, voet pijn veroorzaakt tijdens de yoga beoefening omdat uw natuurlijke bogen kunnen niet het gewicht van uw lichaam dragen samentrekken. Ashtanga, Vinyasa en veel van de Power Yoga stijlen omvatten de Zonnegroet. Iyengar en Kundalini doen niet.

Hiel liften versterking van spieren van Arch

Om te helpen verminderen voet pijn, praktijk oefeningen terug te brengen de elasticiteit in de plantaire fascia spieren die de boog bed vormen. Stand blote voeten met je voeten geplaatst afstand heupwijdte uit elkaar. Het houden van uw hoofd en borst hoog met uw lagere abs getekend in richting van de wervelkolom, opheffen beide hielen als u contract van de beenspieren van uw. Onderbreken voor het verlagen van je hielen op de vloer. Doe deze oefening 10 tot 20 keer per dag te versterken van de plantaire fascia en geven u een regelmatiger gait.

Reparatie voeten na hoge hakken

Als je regelmatig dragen van hoge hakken, bent u de spieren aan de achterkant van het been, met inbegrip van de Achilles pees, hamstrings en kalf spieren verkorten. Tegelijkertijd, bent u uw boog te blijven in de vorm van een vaste en inflexibele urenlang te dwingen. Damesschoenen kunnen ook de menigte van de tenen, dwingen de groot en tweede tenen elkaar overlappen. U kunt de kleinere spieren van de tenen uitoefenen door het plaatsen van meerdere grote knikkers op de verdieping. Zittend in een stoel, gebruik je rechter voet te halen een marmer tegelijk en links te verplaatsen. Verplaatsen van alle de Friezen, herhaal dan de oefening met je linker voet.

Bouwen van uw bogen

Iedereen heeft een andere boog bed en natuurlijke houding. Als je flat-footed, zal je yoga leraar u om aan te wakkeren je tenen om te maken van een kunstmatige boog en stel je tenen naar beneden op de mat terwijl het proberen om de boog aanmoedigen. De boog bedden met je blote voeten worden uw "schoenen" in yoga. Instellen om te helpen bij het opbouwen van een natuurlijke boog, een kleine schone handdoek op de grond. Zitten in een stoel en plaatst u uw blote voet aan de onderrand van de handdoek. Gebruik je tenen te rollen de handdoek. Herhaal de oefening met de andere voet. Voelt u zich onmiddellijk alle spieren in je voeten, tenen en de plantaire fascia werken als jij deze oefening.

Overwegen Iyengar, Kundalini Yoga

Mond pijn kan optreden in de yoga praktijk bent u traditioneel, stijf in de mediale boog of onbekwaam om te springen terug in Chaturanga Dandasana zonder jammen van je tenen. Individueel werken met een yoga leraar om te leren hoe met uw lagere abs licht terug te drijven. In Chaturanga, gewoon stap terug tot u meester de "sprong terug."

Overweeg het beoefenen van Iyengar yoga, die nauwkeurige uitlijning om te corrigeren van de spier onevenwichtigheden in het lichaam benadrukt. Mag u rekwisieten, waaronder blokken, riemen, de muur van een touw en een klapstoel. Terwijl Kundalini yoga is niet gebaseerd op Vinyasa, bevatten het geavanceerde adem werk, met vermelding van mantra's en het bedrijf specifieke houdingen 11 minuten of langer.


gerelateerde artikelen