Laser haar herstel werk?

July 30

Laser haar herstel werk?

Laser haar herstel aangespoord een verhit debat tussen conventionele haren restauratie chirurgen en aanbieders van laser therapieën. Tegen de tijd dat de "New York Times" gerapporteerd op een chirurgische manier om te herstellen van dunner wordend follikels genaamd "photobiostimulation" in juni 2005, laser haar herstel had al gekenmerkt op nieuws van primetime shows zoals "Dateline NBC." Ondanks de media-aandacht en zware marketing-Waldner behandelingen en laser haren kammen voor at Home gebruik zijn medische deskundigen en professionele haar verlies organisaties sceptisch over de effectiviteit van laser haar herstel.

Proces

Wanneer geïnterviewd door de "New York Times", dermatoloog Sandy Tsao, een instructeur aan de Harvard Medical School, uitgedrukt scepsis. Lasers zijn voornamelijk gebruikt voor het verwijderen van haren--hergroei niet aanmoedigen. Echter Tsao aangegeven dat wanneer lasers werden gebruikt voor het verwijderen van haren bij onvoldoende energie, haargroei werd opgemerkt. "Dus nu dat de theorie is, dat als u de follikel stimuleren kunt om de haarcellen activeren, kunt u nieuwe haargroei," zegt Tsao. Dr. Alan Bauman, die werd gekenmerkt op "Dateline", oproepen laser haar herstel "lage laser licht therapie", of LLLT. Bauman wordt uitgelegd dat het laserlicht wordt geabsorbeerd door cellen, die op zijn beurt herstelt hen en stimuleert hergroei. Volgens het artikel "New York Times" brengen laser haar herstel niet dode haarzakjes weer tot leven; echter, het stimuleren van follikels in de staat van verval en bestaande haar dikker en vollediger te maken.

In-Office behandeling

Laser haar herstel kan worden verstrekt door artsen zoals Bauman die zich in de therapie of in Kapsalons specialiseren. Volgens Dr. Alan Feller, een lid van de internationale alliantie van haren restauratie chirurgen, kunnen-Waldner "kap" behandelingen geboden door een medische professional 4.000 dollar per jaar kosten. De "New York Times" artikel aangeven dat salon behandelingen waarin twee wekelijkse sessies voor drie tot zes maanden liggen tussen $2.800 en $3500.

Apparaten van de consument

Laser haar herstel kan ook gedaan in de privacy van uw huis. Één product, de HairMax LaserComb, is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor veiligheid maar niet werkzaamheid, zegt het "New York Times." Het apparaat, dat is goedgekeurd door de FDA voor mannen met milde graden of androgenetisch alopecia, kaalheid, is vervaardigd door Lexington International en verkoopt voor ongeveer $500 in augustus 2010. De laser-kam wordt drie keer per week in self-treatments die 15 minuten duren.

Wat deskundigen zeggen

Veel artsen nog steeds niet overtuigd het laser haar herstel is effectief. Tsao zeggen beschrijft deze methode voor de behandeling van dunner wordend haar als "een enorme sprong van het geloof. In die gevallen waar het gebeurt, is het een willekeurige hit." Feller, een meer proactieve criticus van laser haar herstel, stelt dat de lage-intensiteit laserstralen, hetzelfde type gebruikt in supermarkt scanners en sleutelhangers, heeft een gebrek aan tevreden klanten.

Feller verwijst naar de zware afzet van dergelijke services en apparaten, als goed media-aandacht, als twee ingrediënten aan laser haar herstel van financieel succes. Hij gaat op staat dat sommige bedrijven gebruik maken van misleidende "voor en na' foto's waarin een patiënt haar is vochtig in de foto"before", waardoor het lijkt dunner, overwegende dat de"na"foto toont de klant met droog haar, die ziet er voller. Feller stelt dat een dergelijke voor de hand liggende pogingen om te misleiden van het publiek "aan de orde stellen een grote rode vlag tegen... de industrie."

Andere opties

Er is geen manier om kaalheid genezen, worden het blijvende kaalheid of tijdelijk haarverlies, zegt de Mayo Clinic. Goedkopere opties voor mannen en vrouwen omvatten een Topische behandeling genaamd minoxidil, dat is goedgekeurd door de FDA. Mannen met kaalheid mogelijk geschikte kandidaten voor een mondelinge voorschriftmedicijn finasteride genoemd. Beide opties vereisen voortdurende gebruik van de medicatie. Chirurgische hair transplant technieken bieden een langere termijn oplossing voor kaalheid, de Mayo Clinic blijkt evenwel dat als kaalheid vordert, extra transplantatie kan worden vereist. Praat met uw arts over de medische behandeling die het meest geschikt is voor uw situatie.


gerelateerde artikelen