Het gebruik van Yohimbe

September 12

Het gebruik van Yohimbe

Yohimbe is gebruikt voor de behandeling van een aantal problemen, maar het is waarschijnlijk het best bekend als een behandeling voor erectiele disfunctie (mannelijke impotentie) en laag libido in vrouwen. MedlinePlus, de National Library of Medicine van de website, staat dat Preklinische studies tonen aan dat yohimbe is ook effectief in de aggregatie van de bloedplaatjes remmen en het behandelen van xerostomie (droge mond). Yohimbe MedlinePlus ook aangeduid als een effectieve behandeling voor seksuele bijwerkingen van SSRI antidepressiva.

Stap 1

Praat met uw arts over de interactie van de drug. Zowel tranquillizers en stimulerende middelen kunnen communiceren met yohimbe, evenals antihistaminica, antidepressiva en hypertensie medicijnen. Vermijd cafeïne en medicatie met cafeïne, evenals.

Stap 2

Yohimbe soms te nemen wanneer u het niet nuttigen van bent voedingsmiddelen of dranken hoog in tyramine, zoals de combinatie kan de bloeddruk aanzienlijk verhogen. Voorbeelden van items om te voorkomen dat zijn sinaasappelen, tomaat, kaas, wijn, bier en sojasaus. Gedroogde vis en vleeswaren zijn ook hoog in tyramine.

Stap 3

Koop de vorm van yohimbe die het beste past bij uw behoeften en levensstijl. Yohimbe is beschikbaar in de Tablet PC- en vloeibare vorm, zowel handig als u onderweg bent en wilt verschillende doses nemen elke dag. U kunt ook kopen gedehydrateerde yohimbe wortel en gebruik het om thee of tincturen. Dit resulteert in een sterke oplossing maar vereist een tijdsinvestering, en het is onpraktisch als u nodig hebt om het te nemen voor onderweg.

Stap 4

Nemen ten minste 5.4 mg yohimbe drie keer per dag voor de behandeling van erectiestoornissen of autonome dysfunctie/Orthostatische hypotensie. Studies gepubliceerd in het tijdschrift "Archieven van seksueel gedrag" aanbevelen de laagste dosis voor vrouwen, terwijl mannen kunnen het verhogen van de dosering maximaal 12 mg elke keer, indien nodig, betreffende aan al dan niet effecten kant aanwezig.


gerelateerde artikelen