Verstuikingen in peuters

August 25

Verstuikingen in peuters

Uw brokkenmakers peuter heeft waarschijnlijk een nieuwe blauwe plek of kras elke dag, maar een verstuiking is niet een gemeenschappelijke schade op deze leeftijd. Je peuter is meer kans om te breken een been--uiteinden van de botten zijn zachte totdat uw kind volledige gekweekte is. Als uw peuter ernstige pijn na een blessure heeft, medische hulp inroepen noodsituaties.

Identificatie

Symptomen van een verstuiking variëren in ernst. Een milde verstuiking enig ongemak veroorzaakt, en uw peuter kan sommige problemen hebben met het getroffen gewricht. Een ernstige verstuiking is moeilijk te onderscheiden van het gebroken bot. Als uw peuter een ernstige verstuiking heeft, is hij geen gebruik maken van het ligament beïnvloed door de schade als gevolg van de betekenis van de pijn en stijfheid van het gewricht. Verstuikingen wellicht kneuzing of zwelling heden, en de gewonde site is inschrijving als aangeraakt. De pijn van een verstuiking treedt op onmiddellijk tijdens het evenement dat van uw peuter letsel veroorzaakte.

Oorzaak

Verstuikingen zijn een ligament letsel. Een verstuiking wordt veroorzaakt door een gezamenlijke gedwongen uit zijn natuurlijke positie die uitgerekt of scheuren van de ligamenten die verbinding maken met uw peuter van botten. Peuters vinden het leuk om te springen van meubilair, jagen de vlinders, moeders high-hak schoenen dragen, snel lopen, kick ballen en staan op hun tiener broer skateboard. Peuters gebrek aan coördinatie voor het veilig uitvoeren van deze activiteiten. De meest voorkomende gebieden sprained zijn enkels, knieën, polsen en ellebogen.

Behandeling

Toepassing van een pak ijs op het getroffen gewricht zo spoedig mogelijk te verminderen zwelling. Plaats de zak ijs niet rechtstreeks op de huid van uw peuter. Ijs het gebied gedurende 15 minuten om de paar uur gedurende de eerste 48 uur. Gebruik een elastische compressie bandage doorloopt het verstuikte gebied stevig, maar niet te strak. Verkeer moet vrij en gemakkelijk doorstromen naar de gewonde gebied. Als de huid wordt verkleurd na het verpakken van de schade, los van de pleister. De schade boven hart verheffen en beheren van ibuprofen of paracetamol. Geef nooit een peuter aspirine omdat aspirine uw kind risico op het syndroom van Reye verhoogt, die potentieel dodelijk is. Niet toepassen warmte tijdens de eerste 48 uur aangezien dit zwelling en pijn verhoogt. Chirurgie kan nodig zijn voor ernstige verstuikingen.

Preventie

Peuters zijn altijd testen hun capaciteiten, zodat ze constant toezicht nodig. Zorg altijd dat je kind draagt gepaste afmetingen schoeisel doordat de voeten van uw kind gemeten. Schoenen moeten comfortabele, ondersteunende en skid-proof. Schoenen met zelfklevende riemen voorkoming van letsel van schoenen die ongebonden komen. Moedig uw peuter te rekken van alle grote spiergroepen voor fysieke activiteiten. Observeren uw kinderspel gebied en zorg dat er geen rotsen, gaten, stokken of andere voorwerpen die leiden een daling tot kunnen.


gerelateerde artikelen