De gevaren van Zipfizz vloeistof schot

July 26

De gevaren van Zipfizz vloeistof schot

De vloeibare Zipfizz-shot is een caloriearm energiedrank die is voorgenomen om maximaal zes uur van energie voorzien. Dit koolhydraatarm, suikervrij drankje bevat cafeïne, evenals B-vitaminen en andere voedingsstoffen die kunnen helpen verbeteren uw alertheid en de energie-niveaus. De vloeibare opname van Zipfizz is verkrijgbaar in twee smaken, druif en fruit punch. Terwijl het product voordelen hebben kan, kunnen sommige gevaren ook bevorderen door enkele Zipfizz ingrediënten.

Tandheelkundige erosie

Een potentieel gevaar voor de vloeibare opname van Zipfizz is de mogelijkheid van tandheelkundige erosie. Dit is omdat de vloeibare opname van Zipfizz bevat citroenzuur, een ingrediënt dat een fruitige smaak biedt. Citroenzuur kan echter schadelijk zijn voor uw tandheelkundige gezondheid, zoals het bevordert erosie, of het dragen van je glazuur weg. De schade van dit zuur is permanent, dus het beperken van citroenzuur inname optimaal is.

Duizeligheid en verminderde coördinatie

Een van de ingrediënten inbegrepen in Zipfizz vloeibare schot is vitamine B12. Hoewel de vitamine niet een genotmiddel is, is het betrokken bij het metabolisme van koolhydraten, zodat het mogelijk van invloed op uw energieniveaus. Helaas, Zipfizz vloeibare opnamen bevatten zeer hoge hoeveelheden van deze vitamine, 41,667 procent van de dagelijkse aanbevolen inname. Grote doses van vitamine B12 kunnen een verlies van coördinatie en duizeligheid veroorzaken.

Braken

Zipfizz kan ook leiden tot gastro-intestinale problemen, met inbegrip van braken. Naast het feit dat onaangename, kan braken beroven u van voedingsstoffen en bevorderen van uitdroging. Hoge niveaus van vitamine B12 kunnen leiden tot braken en cafeïne kan stimuleren ook braken. Het productetiket Zipfizz bekend de hoeveelheid cafeïne die zijn gevonden in elke vloeistof geschoten, dus u andere bronnen van cafeïne te vermijden wilt wellicht bij het gebruik van dit product niet.

Pijn en gevoelloosheid

Een ander ingrediënt gevonden in het vloeibare schot van Zipfizz is vitamine B6. Deze vitamine is niet een stimulerende middelen en niet het produceren van energie, maar het is betrokken met het zenuwstelsel. Helaas, dit kan leiden tot complicaties; grote doses vitamine B6 kunnen gevoelloosheid en pijn veroorzaken in uw ledematen. Dit kan maken het moeilijk om te lopen. Elke portie Zipfizz vloeibare schoten biedt tweemaal de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine B6.


gerelateerde artikelen