Kunnen bepaalde kruiden Burn Fat?

January 10

Kunnen bepaalde kruiden Burn Fat?

Iedereen kan vet verliezen met natuurlijke herbal vetverbranders. U hoeft niet te worden een hardcore bodybuilder of fitness model kruiden gebruiken om vet te verbranden. Nemen van kruiden supplementen alleen waarschijnlijk zal niet je afvallen, waarvoor calorie beperking en verhoogde lichamelijke activiteit. Echter sommige kruiden kunnen versnellen het tarief waartegen u vet verbranden, en zij kunnen u helpen om te bereiken van uw doelstellingen van het gewichtsverlies sneller dan dieet en lichaamsbeweging alleen. Deze natuurlijke vetverbranding kruiden opnemen in uw dieet en gewicht verliesprogramma om te verhogen uw stofwisseling en uw fitnessdoelen sneller te bereiken.

Groene thee

Groene thee bevat een krachtige antioxidant bekend als epigallocatechin gallate (EGCG), waarvan is aangetoond te verheffen van metabolische tarief voor verhoogde lipolyse of vetverbranding. Deze antioxidant polyfenol komt van nature in groene thee maar voor nog betere resultaten van de vetverbranding kan worden gestandaardiseerd. In zijn boek "Zelfgemaakte Supplement Secrets", heeft Jeff Anderson raadt 300 mg EGCG ten minste eenmaal per dag in de ochtend te nemen. U kunt een extra portie later op de dag nemen en geniet verder van de antioxidant (anti-aging) activiteit van EGCG.

Guarana

Guarana is een natuurlijke plantaardige bron van cafeïne die groene thee nog doeltreffender kan maken. Voor degenen die stimulerende middelen kunnen tolereren, verhoogt de combinatie van EGCG en cafeïne de stofwisseling meer dan een aanvulling alleen. Het is aanbevolen dat u een product van de guarana bevat 100 tot 200 mg cafeïne samen met je groene thee-extract, of twee keer per dag. Degenen met risicofactoren voor hart-en vaatziekten moeten niet stimulerende middelen zoals cafeïne.

Coleus Forskohlii

Coleus forskohlii is een Ayurvedisch kruid dat een krachtige natuurlijke vetverbranding stof bekend als Forslean bevat. Volgens de "Natuurlijke Anabolics," is Forslean aangetoond dat het verminderen van lichaamsvet percentage in opleiding individuen. Auteur Jerry Brainum raadt 250 mg van coleus forskohlii, gestandaardiseerd op 10 procent van de werkzame stof Forslean, eens alvorens uit te werken en een tweede keer met een maaltijd later op de dag te nemen. Coleus forskohlii bevat geen stimulerende middelen.

Fucoxanthin

Fucoxanthin is een natuurlijke carotenoïde uit bruin zeewier dat is verwant aan de familie van de carotenoïden, zoals beta-caroteen (voorloper van vitamine A). Deze stof heeft aangetoond belofte voor het stimuleren van de vetverbranding met geen stimulerende effecten, zoals degenen ervaren met cafeïne, synephrine of yohimbe.

Neem een bruin zeewier extract met fucoxanthin als een aanvulling, tot drie keer per dag. Het is aanbevolen dat u een dosis van 200 mg drie keer per dag met voedsel. Deze natuurlijke thermogenic is een geweldige optie voor degenen die cafeïne niet kunnen vanwege risicofactoren voor hart-en vaatziekten zoals een hoge bloeddruk nemen.

Griffonia Simplicifolia

Griffonia simplicifolia is een kruid dat natuurlijk grote hoeveelheden van het aminozuur 5-HTP, ook bekend als 5-hydroxytryptophan bevat. 5-HTP is een voorloper van de neurotransmitter serotonine, waarvan wordt gezegd dat het een rol bij het reguleren van gevoelens van honger en verzadiging. Griffonia simplicifolia kunt u vet verbranden door het bevorderen van lagere dagelijkse calorie-inname. 50 tot 100 mg kan drie maal per dag 20 minuten voor een maaltijd worden genomen ter voorkoming overeten. Beginnen met 50 mg om tolerantie, omdat sommige individuen misselijkheid met 5-HTP gebruik ervaren.


gerelateerde artikelen