De beste professionele loopbanden

May 25

Selecteren van de beste loopband voor thuis kunnen een moeilijk proces. Met zo veel loopbanden op de markt is het moeilijk om te bepalen welke optie is het beste kopen. De beste professionele loopbanden staan hier op basis van beoordelingen door Dick's Sporting goederen. Beoordelingen door de consument worden geleverd en zijn gebaseerd op gemak van opslag, gemak van gebruik, geluidsniveau, gemak van set up en controleert. De populaire sportwinkel ook biedt consumenten de mogelijkheid om de proefrit een fitness-product vóór de aankoop--als regelmatig gebruik verwacht wordt ten zeerste aanbevolen.

Enige F85 loopband

De enige F85 loopband krijgt 5 sterren van classificaties. Er waren niet veel waarderingen waarschijnlijk als gevolg van het prijskaartje van $1.999. Deze loopband heeft een indrukwekkende 3,5 PK, vergelijkbaar met de commerciële grade machines, wat betekent dat het kan het nemen van een pak slaag en zou een goede koop voor de dagelijkse loper en frequente uitoefenaar. De console bevat een bidon houder, 10 programma's, eenvoudig folding voor ruimtebesparende opslag en gemakkelijk toerentalregeling. Gebruikers die de snelheid dit product 5 sterren met vermelding dat het is gemakkelijk op te bergen en eenvoudig te installeren en dat er grote controles.

Sterke LS 16.9T Live

De LS sterke Live 16.9T is een loopband met een behoorlijk prijskaartje voor thuisgebruik op $1.699, maar het zou ook de moeite waard. Deze loopband heeft een motor van de commerciële grade trots 3.25 PK, een helling van 15 procent en snelheden van 1 tot 12 mph. De fabrikant biedt een levenslange garantie op de motor en het komt met een fitness-tijdschrift! Gebruikers tarief deze loopband behoren tot de beste ze ooit heb gebruikt en zeggen het is gemakkelijk aan opstelling, biedt grote gezamenlijke kussen en loopt rustig. Deze loopband zou een goede koop voor de dagelijkse loper en de zware uitoefenaar.

Horizon T401

De Horizon T401 wordt aanbevolen voor de occasionele uitoefenaar. De besturingselementen en instellen zijn eenvoudig. Consumenten stem op het beste om te wandelen en er rekening mee dat de machine schudt op snelheden. Geprijst rond $599, zal niet het breken de bank. Als je in de markt om een huis loopband voor meestal lopen met een af en toe joggen, zou dit een goede pasvorm. Snelheden variëren van 1 tot 10 mph, 1,5 PK, bidon houder, gevarieerd programma's, 10 procent helling en motor garantie van 15 jaar. Over het algemeen is de consument waardering 4-sterren onderscheiden.


gerelateerde artikelen