Het verschil tussen Kevin Trudeau's en de Dr Simeons HCG dieet

May 8

Het verschil tussen Kevin Trudeau's en de Dr Simeons HCG dieet

Dr. A.T.W. Simeons en Kevin Trudeau pleiten voor verschillende vormen van de HCG-dieet. Dr Simeons oorspronkelijk ontwikkeld het protocol, maar Kevin Trudeau uitgebreid bij het ter verantwoording voor moderne toxine problemen die waren niet aanwezig in de jaren 1950 toen Dr. Simeons zijn onderzoek heeft. Het "vlees" van beide diëten, die zich in fase twee wanneer het gewichtsverlies optreedt, is hetzelfde--beide bevatten dagelijkse injecties van humaan choriongonadotrofine en een zeer beperkt zeer-lage-calorie dieet. Maar er zijn verschillen tussen de twee methoden--uw arts zal beslissen welke een voor u geschikt is.

Phase One

Dr Simeons laden fase of Phase One, duurt slechts twee dagen. Gedurende die twee dagen bent u te eten als veel high-fat voedsel als je kunt, als u wilt bouwen uw vetreserves ter voorbereiding van de calorie-beperking te volgen. Kevin Trudeau uitgebreid de fase van het laden tot 30 dagen, en een strikte supplement-protocol ontwikkeld, oefening plan en alternatieve therapie schema te volgen gedurende die periode. Trudeau's laden fase protocol ook zes maaltijden per dag, verplichte tweemaal daags salades en een beperking van de transvetten bevat. Dr Simeons originele protocol beschikt niet over eventuele beperkingen helemaal tijdens de fase van het laden.

Supplementen en oefening

Dr Simeons verboden het gebruik van een medicijn of supplement dat is niet medisch noodzakelijk zijn, met uitzondering van aspirine voor hoofdpijn en de occasionele laxeermiddel voor constipatie. Trudeau beveelt uitgebreide gebruik van supplementen, met inbegrip van acetyl L-carnitine, yerba mate-thee, appel cider azijn, koraal calcium, kokosolie, probiotica, krill olie en spijsverteringsenzymen. Hij adviseert ook reguliere krachttraining en yoga en mandaten een urenlange buiten lopen elke dag. Dr Simeons beperkt oefening op 20 minuten van lichte cardio per dag, omdat het dieet ook laag in calorieën is brandstof van uw lichaam tijdens lange trainingssessies.

Biologische levensmiddelen

Kevin Trudeau's HCG dieet methode moet u verbruiken alleen biologisch voedsel voor de duur van het programma. Volgens Trudeau, zal "door de mens veroorzaakte bewerkte voedingsmiddelen maken u vet want dat is wat de producenten van levensmiddelen hebben ontworpen, het eten te doen." Hij pleit voor het kopen van levensmiddelen met het label "100% Organic" indien mogelijk, of op minste voedsel met het label "Organische." Hij beweert dat eten met het label "Gemaakt met biologische ingrediënten" niet biologische genoeg is, en u moet nooit te kopen een levensmiddel waarvan ingrediënten u niet uitspreken. Dr Simeons' protocol omvat geen beperkingen op biologische versus niet-biologisch voedsel, zolang er een levensmiddel uit de lijst geselecteerde bieders.

Andere behandelingen

Dr Simeons aanbevolen tegen massage en andere soorten lichaamsbehandelingen tijdens de behandeling, terwijl Trudeau hen moedigt. Hij raadt aan om de twee dagen tijdens de fase van het laden een Colon gelet, en reinigen van uw dubbelpunt viermaal per jaar na behandeling. Hij adviseert ook een zwaar metaal reinigen, lever reinigt, infrarood sauna's, suntanning en gebruik van een filter elektromagnetische chaos. Trudeau raadt het wegwerken van uw magnetron, beperking van de blootstelling aan airconditioning en TL-lampen en luisteren naar muziek van de ontspanning. Dr Simeons raadt u aan uw leven zo normaal mogelijk voeren zodat het dieet niet veel verstoren waardoor je minder kans op stok mee kan.


gerelateerde artikelen