Kan elk Type oppervlaktewaterlichaam een platte buik krijgen?

September 20

Kan elk Type oppervlaktewaterlichaam een platte buik krijgen?

Sommige mensen zijn van nature dun, terwijl anderen niet lijken te verliezen gewicht, ongeacht hoe hard ze dieet en oefening. Het bedrag van lean, gespierd en dik weefsel in je lichaam en waar vet heeft de neiging om te accumuleren heet lichaamstype en is erfelijk. Terwijl u uw genetica niet wijzigen, kunnen alle mensen, ongeacht lichaamstype, een plattere buik als ze regelmatig te oefenen en een magere, gezonde voeding eten.

Mesomorphs

De natuurlijke sporter heeft een lichaamstype bekend als mesomorphy. Als u dit soort lichaam, hebt een overwicht van spier-, bot- en bindweefsel. Sommige onderzoek suggereert dat dit lichaamstype verder is gekoppeld een avontuurlijke en agressieve persoonlijkheid, verdere verhoging van de kans dat u zal uitoefenen. Bent u een mesomorph, zijn de kansen dat u ofwel al een platte buik of een vrij traditionele dieet en oefeningsprogramma die gemakkelijk dit doel zal opleveren. Volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw bestaat een gezonde voeding uit delen van ten minste de helft vruchten en groenten, overvloedige volkorengranen en vetvrij of vetarme melk. Xercise in evenwicht moet aerobics- en anaerobics.

Ectomorphs

Als u zijn beschreven als teer, breekbare of nature dun, heb je een lichaamstype bekend als ectomorphy. Fashion modellen en basketbalspelers zijn soorten stereotype endomorphic lichaam. Ectomorphs hebben een harde tijd verkrijgen van spier, omdat ze de neiging naar kwetsbaarheid, terughoudendheid en inhibitie. Bent u een ectomorph, mogelijk hebt u al een platte buik, maar hebt moeite six-pack type spieren vormen. Volg de USDA aanbevolen dieet dagvergoedingen, maar volgens fitness expert Annette Colby, je moet proberen om vijf of zes maaltijden per dag eten kiezen en calorie-voedingsrijk voedsel en zetmeelrijke groenten. Cardio tot een minimum beperken terwijl het uitoefenen, nadruk op anaërobe oefeningen om te bouwen van buikspieren zoals situps met gewicht weerstand.

Endomorphs

Endomorphy is een lichaamstype geassocieerd met een overwegend vetweefsel, moeilijkheid verliezend gewicht en een peer-achtige vorm, met de meeste van het gewicht vaak gestort op de buik, heupen en dijen. Voetbal linemen zijn stereotiepe endomorphs, net als beroemdheden zoals Marilyn Monroe en Oprah Winfrey. Persoonlijkheidskenmerken zijn zelfgenoegzaamheid en liefde van comfort, die kan uw vermogen om het verkrijgen van een platte buik nog ingewikkelder te maken. Fitness die expert Colby suggereert dat endomorphs de drang om het crash dieet, vermijden omdat deze strategie zorgt ervoor dat je lichaam na te denken is honger en vastklampen aan allen zijn beschikbaar vet reserves. Zij bepleit meer frequente, kleinere maaltijden eten met tussenpozen van niet meer dan vijf uur tussen eten. Terwijl de volgende richtlijnen van de USDA, langzaam eten en drink veel water en vezelrijk voedsel zodat u volledige vroeg zich voelt. mphasize aërobe over anaërobe oefeningen te krijgen van een platte buik.

Combinatie Types

Sommige mensen niet gemakkelijk passen in een van deze drie typen maar eerder zijn een combinatie van een of meer typen van oppervlaktewaterlichamen. Een klassieke combinatie-type is de peervormige onderlichaam met een dunne bovenlichaam. Dit type wordt aangeduid als een ecto-endomorph. Een ander klassieke type is de apple-vormig met hoge maag vet en een dunne onderlichaam. Dit type staat bekend als de endo-ectomorph. Een combinatie-type zal hebben om te experimenteren met verschillende dieet en oefening regimes voor algemene fitnessdoelen.

Niet kan verminderen plek

Niemand kan vet geen enkel tot één orgaan gebied, zoals de maag. De Universiteit van Pennsylvania geeft aan dat er geen "magische" oefening dat je een platte buik geeft. Crunches of kant been werpt te versterken en te bouwen uw buikspieren aan te spannen. Wijzigen van dieet kan of spieropbouw bevorderen of vet verlies zorgt voor optimale resultaten, waardoor je maag het platste eventueel, ongeacht je lichaam het type.


gerelateerde artikelen