How to Cook Toast in een Oven

June 16

How to Cook Toast in een Oven

Wanneer je ontbijt voor een groot gezin of een grote groep mensen koken je, wordt toast vaak een probleem. Zelfs met een grote vier-delige broodrooster, bent u vaak waardoor vele partijen toast of geconfronteerd met het serveren van mensen koude stukken. Toast in de oven koken geeft u de mogelijkheid om veel meer stukken tegelijk, evenals gevend u een optie moet je ooit wakker om te zoeken naar uw broodrooster niet langer werkt. Toast in de oven maken is niet zo eenvoudig als het plaatsen van de segmenten en wachten op de toast naar de pop. U moet uw oog houden op het brood te allen tijde.

Stap 1

How to Cook Toast in een Oven

Verplaats de bovenste plank in uw oven naar de hoogste die het kan gaan. Uw oven ingesteld op de instelling van de laag braden en laat warmte voor vijf tot 10 minuten.

Stap 2

How to Cook Toast in een Oven

Plaats de stukken brood op een bakplaat. Maak je geen zorgen als de randen van het brood aanraken, als u bij het roosteren van de toppen en bodems. Als u niet een bakplaat hebben of meer stukken wilt dan op de bakplaat passen zal toast, kan u het brood direct op de plank van de oven plaatsen.

Stap 3

How to Cook Toast in een Oven

Open de oven en plaats van het bakken blad of brood segmenten op de bovenste plank. Laat de oven deur iets open, zodat u kunt kijken naar de toppen van de sneetjes brood. Blijven koken totdat het brood een goudbruin, meestal één tot vier minuten, afhankelijk van uw oven bereikt.

Stap 4

How to Cook Toast in een Oven

De sneetjes brood flipover met Tang en de andere kant laat de oven deur iets open en toast, totdat zij een goudbruin tot. Verwijder de toast uit de oven en top met boter of margarine, indien gewenst.

Waarschuwingen

  • Hou altijd je ogen op het brood zoals het biscottes. Brood verbrandt gemakkelijk en snel en een simpele draai van het hoofd kan volstaan om te zetten uw gouden bruin toast in een klomp zwart en verbrand brood.

Tips

  • Voor cinnamon toast, toast het brood in de oven, één zijde boter en strooi die kant met een mengsel van suiker en kaneel. Als u liever, keren de toast naar de vleeskuikens totdat de boter smelt en vormen een glazuur met de suiker.

Wat die u nodig hebt

  • Bakplaat (optioneel)
  • Tang
  • Boter of margarine (optioneel)
  • Mes (optioneel)

gerelateerde artikelen