Mineralen & vitaminen voor nek Bone Spurs

December 18

Mineralen & vitaminen voor nek Bone Spurs

Bot sporen zijn benige projecties die langs de randen van je botten ontwikkelen, volgens MayoClinic.com. Bot sporen zijn niet pijnlijk, maar wrijven tegen nabijgelegen botten en zenuwen kan leiden tot pijn. Deze sporen kunnen zich overal in het lichaam--met inbegrip van je nek. Anti-inflammatoire geneesmiddelen en mogelijk chirurgie worden gebruikt voor de behandeling van de nek bot sporen. Echter kunnen vitaminen en mineralen ook effectief zijn bij het verminderen van bot sporen samen met pijn geassocieerd met nek bot sporen.

Vitamine B-12

Onderdeel van het vitamine B-complex, vitamine B-12 speelt een belangrijke rol in de stofwisseling van voedsel in brandstoffen die effectief kunnen worden gebruikt door je lichaam, volgens "The vitamine Book." Vitamine B-12 heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen. Anti-inflammatoire eigenschappen kunnen helpen verminderen van pijn en ontsteking veroorzaakt door nek bot sporen wrijven op de omliggende zenuwen, botten en andere structuren van de cervicale wervelkolom. Vitamine B-12 kan worden aangevuld of verbruikt door uw dagelijkse voeding. Bronnen van vitamine B-12 zijn rundvlees, lever, vis, melk, granen, eieren en kokkels.

Vitamine K

Vitamine K is een vetoplosbare vitamine die zijn opgeslagen in uw hele lichaam. Volgens "The vitamine Book," speelt vitamine K een belangrijke rol in de biochemische reacties die in de lever plaatsvinden. Deze chemische reacties wijzigen eiwitten in de lever, zodat zij beter kunnen binden met calcium. Calcium is essentieel in de gezondheid van je botten en in de preventie van bone spurs. Vitamine K kunnen worden aangevuld of verbruikt door een verscheidenheid van voedselbronnen. U vindt vitamine K in broccoli, zuivelproducten, sojabonen en groen, groene groenten.

Calcium

Calcium is de meest voorkomende mineralen in je lichaam. Volgens "The vitamine Book," zijn calcium tekortkomingen te bone spurs gekoppeld. Calcium is essentieel in de groei, de ontwikkeling en het onderhoud van sterke en gezonde botten. Nuttigen van voldoende hoeveelheden calcium kan helpen voorkomen van de vorming van kalkaanslag in uw nek en langs andere botten van je lichaam. Calcium kan worden aangevuld of geconsumeerd via de voeding. --Met inbegrip van yoghurt, melk en kaas--zuivelproducten zijn grote bronnen van calcium. U vindt ook calcium in granen, broccoli, boerenkool, granen en verrijkte producten.

Magnesium

"The vitamine Book" geeft aan dat bijna 50% van alle magnesium in je lichaam is gevonden in uw botten. Magnesium is essentieel voor de vorming van sterke en gezonde botten. Magnesium helpt je lichaam om goed het absorberen van calcium, die kan helpen verminderen uw kansen op ontwikkeling van de bot-afwijkingen met inbegrip van sporen van de botten. Magnesium kan worden aangevuld of verbruikt door een verscheidenheid van voedselbronnen. Voedselbronnen zijn onder andere amandelen, cashewnoten, sojabonen, aardappelen, granen en groen, bladgroenten.


gerelateerde artikelen