Weight Loss met appel Cider azijn, honing en Water

May 28

Omdat obesitas nu een van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van de Amerikanen is, zijn fad diëten geworden een populaire manier om ongewenste ponden te verliezen. Het gebruik van appel cider azijn gemengd met water, honing en geconsumeerd voordat maaltijden is een populaire folk remedie gebruikt om te helpen de spijsvertering en controle eetlust. Hoewel honing een voedings- en calorie-bijdrage aan de drank voegt, is er geen bewijs dat toont honing draagt bij tot gewichtsverlies door zelf. Echter blijkt onderzoek uitgevoerd door het Centraal Instituut voor onderzoek van de Mizkan groep de werkzaamheid van deze folk remedie door aan te tonen dat een essentieel onderdeel van appel cider azijn, azijnzuur, "onderdrukt lichaam vet ophoping door oxidatie van de vetzuren en thermogenese in de lever te verhogen."

Stap 1

Geniet van uw eerste dosering voor het ontbijt. Meng 2 tbsp. van ongefilterde, niet gepasteuriseerde appel cider azijn in 8 oz. van water. Zoeten met geen meer dat 1 tbsp. van honing. Beperking van het bedrag van honing wordt geadviseerd om te voorkomen dat de extra calorie-inname. Voel je vrij om warm of koud water te gebruiken. Veel mensen genieten van de drank met warm water als een soort thee of elixir die geruststellend in kouder weer, worden kan terwijl de koudere optie kan heel verfrissend in de zomer.

Stap 2

Het consumeren van uw tweede dosering voor de lunch. Het dezelfde brouwsel maken zoals je deed in stap 1.
Er is geen behoefte om te beperken koolhydraten of vetten in uw maaltijd. De consumptie van azijn met uw maaltijd helpt om te controleren de verhoging van de bloedsuiker die normaal optreden kunnen na het eten van koolhydraten.

Stap 3

Genieten van uw derde en laatste dosering voor het diner. Nogmaals, gebruik hetzelfde recept is gevonden in stap 1. Geniet van het hele glas voor uw maaltijd. Volgens een Japanse studie gepubliceerd in het "Journal of agrarische en Food Chemistry," de consumptie van azijn voordat diner kan helpen voorkomen dat vet zich ophopen in je lichaam.

Tips

  • Het is best om het gebruik van ongefilterde, niet gepasteuriseerde azijn omdat het is niet verwarmd en dus live enzymatische eigenschappen behoudt.

Wat die u nodig hebt

  • Ongefilterde, niet gepasteuriseerde appel cider azijn
  • Gedestilleerd water
  • Rauwe honing

gerelateerde artikelen