Buikspieroefeningen te doen op een schuine bank

June 19

Buikspieroefeningen te doen op een schuine bank

Geavanceerde sporters mag proberen abdominale oefeningen uitgevoerd op een schuine bank. Wanneer het uitvoeren van een buik oefening, houden je nek uitgelijnd met uw rug te allen tijde en trekken de navel naar de wervelkolom te maximaliseren van de activering van de spieren. De American College of Sports Medicine raadt dat u slechts 15 tot 20 herhalingen van elke buik oefening doen. Stel de helling voor deze oefeningen overal van 10 tot 45 graden. Grotere mate van helling vereisen meer kracht, dus bescheiden beginnen op het eerste.

Straight Leg Drop

Deze oefening lijkt op een oefening van Pilates, bekend als de "dubbele rechte been rekken", maar wanneer uitgevoerd bij een helling het verhoogt de activering van de kern. Leg met je hoofd aan het hoge einde van een schuine bank en uitbreiden van je benen recht boven uw heupen. Vasthouden aan de bovenkant of de kanten van de Bank voor stabilisatie. Langzaam lager uw benen een paar duim naar de Bank, houden je rug ingedrukt om de Bank. Als je rug begint op boog, hebben u uw grenzen overschreden. Uitademen en je benen terug te keren naar de startpositie te voltooien een herhaling.

Rechte pijp omgekeerde Crunch

Deze stap heeft gevolgen voor het onderste gedeelte van de rectus abdominus en de dwarse abdominus. Ga op de bank liggen met je hoofd aan het hoge einde van de helling---grip de bovenkant of de kanten van de Bank voor ondersteuning. Til je benen richting het plafond, ze direct boven je heupen uitlijnen. Als je trek uw buik richting van uw wervelkolom, til je benen en heupen alsof je om stempel voetafdrukken op het plafond probeert. Houd voor een fractie van een seconde en terugkeren naar de beginpositie met controle. Volgens "Zuurstof" tijdschrift deskundige Julie Childs, moet je kont niet hoger dan twee duim off van de Bank opheffen.

Schuine Crunch

Voor deze oefening, lag met je hoofd aan de onderkant van de Bank, knieƫn gebogen en je voeten onder de cilindrische ondersteunt haak (als uw bank hen heeft). Kruis je armen voor je borst en teken uw navel naar uw rug. Als je uitademt, til je hoofd, de schouders en de middelste ribben off van de Bank. Even pauzeren en terug te keren om te starten om te voltooien een herhaling.


gerelateerde artikelen